IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на сексуално удовлетворените жени

14 април 2014 14 30

Не забравяйте да поддържате страстта жива

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Отминаха годините, в които сексът беше тема табу. Отминаха и предразсъдъците, че жената не трябва да бъде интимна с никой друг преди своя съпруг. 21-ви век предложи на дамите почти безграничната сексуална свобода, за която едва ли дори някой си е мечтал.

Днес жените държат да получават същото удоволствие от секса, както мъжете. Те искат понякога да контролират нещата в леглото. Желаят да чувстват страстта и да бъдат сексуално удовлетворени и задоволени.

Най-общо казано образът на съвременната жена по отношение на секса може да бъде характеризиран така: тя не се срамува от тази тема, чувства се добре в собствената си кожа, знае какво иска и държи да го получи от своя партньор.

Ето и кои са най-важните тактики, които сексуално удовлетворените жени използват, за да запазят страстта жива:

1. Имат график за секс. Ако мислите, че графикът за секс е абсурден и прекалено делови, помислете отново. За да победят рутината, двойките трябва да опитват нови неща в леглото и партньорите трябва да се изненадват взаимно. Това няма как да стане, ако предварително нещата не са обмислени.

Разбира се, понякога спонтанният секс също може да бъде освежаващ за връзката. Но ако гледате на секса като на специален акт, носещ удоволствие на вас и вашата половинка, вие трябва да се постараете всеки път да бъде запомнящ се и удовлетворяващ. Още повече, когато умът е освободен, тялото е по-спокойно и човек може да изпита по-голямо удоволствие от сексуалния акт.

2. Припомнят си някои от най-горещите сексуални сесии, които са имали. Жените, които имат щастлив сексуален живот и умеят да поддържат страстта жива, натрупват горещи спомени, които „извикват“ в подходящите моменти. Съществува непосредствена връзка между последните спомени и настоящето. Някои жени са убедени във връзката ум-сърце-секс, защото тя работи. Известно е, че възбудата на жената започва първо в нейния ум. Ето защо дамите нагорещяват себе си и обстановката, спомняйки си някои от най-горещите си сексуални сесии.

3. Използват езика на тялото. Те се обличат с подходящи дрехи, движат се грациозно, говорят със секси глас палави неща, гледат партньора си със смесица между любов и похот. Сексуално удовлетворените жени нямат притеснения относно своето тяло и своята сексуална сила, което демонстративно показват на своя партньор. Той пък е повече от доволен, защото е с жена, която знае какво желае и точно как да си го получи.

Сексуалното задоволяване на дамите ги прави по-щастливи, по-здрави и с по-голямо желание за секс. Добре известно е, че добрите изпълнения в леглото са полезни за хората, тъй като помагат на човек да се почувства емоционално, духовно и физически удовлетворен. Добрият секс предизвиква отделянето на хормони, които укрепват имунната система и успокояват ума.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Аптикадир ( преди 10 години )
Аз подпирам всеки ден жената отзад без график и е много доволна.След якото подпирането отзада хормоните й са на шест.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )