IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ето кой е най-популярният вибратор във Великобритания

30 април 2014 12 40

Розов, силиконов и много удобен

Снимка:Dreamstime

Снимка:Dreamstime

С годините дамите стават все по-смели в реализирането на сексуалните си фантазии. Те вече не се срамуват да удовлетворят нуждите си и с размах пазаруват из секс шоповете, за да разширят колекцията си от секс играчки.

Ново изследване показва, че най-популярната интимна играчка сред британките е силиконов вибратор във формата на издължено яйце.

Компанията Good Housekeeping Health попита повече от 100 свои читателки кой тип вибратори им е най-удобен и им носи най-голямо удоволствие.

77% от запитаните са се спрели на силиконовия уред с името Je Joue Mimi, който струва £64. 99% признават, че им е любимата играчка в леглото.


„Вибраторите вече не са заместител на мъжа в самотните нощи, а интересен начин да се разнообрази любовната игра. Но има толкова много вариации на пазара, че човек се чуди към кой да се насочи. Според резултатите от нашето проучване Je Joue Mimi не само изглежда добре, но и доставя голямо удоволствие“, казва директорът на Good Housekeeping Health Джулу Поуел.

Анкетата показва още, че 90 % от дамите са по-склонни да си закупят вибратор, отколкото са били преди години, а 62 % признават, че не се срамуват да притежават такъв уред.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

dardaman ( преди 9 години )
СерГЕИ ПРЕДПО4ИТА ОБА4Е *** ТИП МЕСТАН БУЗДУГАН ТОЗИ Е НА ВТОРИ ПЛАН
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )