IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс съвети от еротичните писатели

14 юни 2014 14 19

Как да „опикантите“ сексуалния си живот

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Еротичните книги могат да бъдат не само увлекателно четиво, но и полезен източник на информация. В този тип романи се говори много повече за секс, отколкото в останалите. Според скорошно проучване повечето еротични писатели основават секс сцените си върху събития, които реално са преживели.

Сайтът Fussy Librarian анкетирал 103 писатели за техния сексуален живот, а резултатите са доста интересни.

Трима от всеки четирима писатели споделят, че черпят вдъхновение от реални случки от своя живот, а 46% признават, че са правили секс с „изследователска цел“. 41 на сто пък споделят, че са опитвали БДСМ (връзване и дисциплина, доминиране и подчинение, садизъм и мазохизъм).

Очевидно много от еротичните писатели не само си фантазират нещата, които пишат. Ето защо си заслужава да прочетете някои от техните секс съвети. Дали ще се възползвате от тях, е въпрос на личен избор.

1. Превърнете различни предмети в секс играчки.

Не е необходимо да ходите до секс шопа, ако искате да се разнообразите. Може да използвате вратовръзка за връзване на очите или пък шал за ръцете. Свещ е добър вариант за смелчагите, които искат да се включват в игра с восък. Ако пазите някои интересни костюми от Хелоуин, непременно трябва да ги включите.

2. Вдъхновете се от филми.

Сабрина Лейси, която е автор на еротичния роман „Hearts“, препоръчва да гледате филма „Девет седмици и половина“ заедно със своя партньор. Това ще ви даде нови приключенски идеи, които да използвате в спалнята, а и извън нея. Може би вече никога няма да погледнете със същите очи на едно кубче лед.

3. Вдъхновете се от еротични книги.

Освен че романите могат да ви дадат различни идеи за секс, те могат и да нажежат до горещо атмосферата. Ако се притеснявате да говорите „мръсни“ думи на своя партньор, най-добре изберете любима секс сцена от някоя книга и му я прочетете. Със сигурност ще има ефект.

4. Разменени роли.

В еротичните книги почти винаги само единият от партньорите е доминиращ. Често така се случва и в живота. За да не бъдете в застой, трябва да опитате понякога да разменяте своите роли. Това може да подейства много възбуждащо.

5. Премахнете табутата.

Много жени имат скрити желания, неща, които искат да опитат, но не го правят, защото „не трябва“ и „не е редно“. Веднъж загърбете всички предразсъдъци и направете това, което желаете. Табутата са тези бариери, които човек сам си поставя. В еротичните романи жените в крайна сметка винаги се поддават на желанията си и преживяват наистина страхотни сексуални моменти.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
нищо особено не са тези съвети!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар