IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Не“ на секса на плажа! Защо?

17 юли 2014 14 45

Причините, заради които не си струва да го правите

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Сексът на плажа може да ви звучи като нещо много възбуждащо, интересно и горещо. Като нещо, което определено ви се иска да опитате още първия ден, след като се озовете на морето.

Преди да започнете да задрасквате всеки изминал ден до почивката си обаче, трябва да се запознаете с негативните страни на секса на плажа. Или казано с други думи – разберете кои са причините, заради които не си струва да се отдавате на интимности именно на плажа:

1. Пясъкът. Той попада на места, на които определено не трябва да попада. Освен това причинява ожулвания и никак няма да ви бъде приятно.

2. Опасностите. От медузите, които могат да ви опарят, до малките микроби, които могат да попаднат в деликатните ви области – има много неща, които представляват опасност за вас.

3. Солената вода. Кожата по тялото ви изсъхва от нея, представете си какво ще се случи с деликатната част в интимната ви зона. Освен това солената вода премахва естественото овлажняване, а никой не иска това.

4. Налага се да чакате до падането на нощта. Освен, ако не сте от смелчагите, които искат да опитат подобно нещо през деня, трябва да изчакате до късните часове на денонощието. Без естествена светлина или осветление обаче вие няма да виждате нищо, като по този начин рискувате да стъпите върху счупено стъкло или някоя по-голяма мида.

5. Проблемите с презервативите. Ако държите на безопасния секс, трябва да избягвате водата. Презервативът може да се размести или дори да падне. Химикалите във водата в басейна пък разрушават целостта на презерватива и той вече не може да служи като предпазно средство.

6. Инфекциите изобилстват. Водата е пълна с микроби и бактерии, които могат да ви създадат сериозни гинекологични проблеми. По-добре се въздръжте от една своя сексуална фантазия, за да осъществявате спокойно всички останали.

7. Поемате риска да бъдете арестувани. Някой възмутен гражданин може да се обади в полицията и след това вие ще се чувствате като окачени на стената на срама.

8. Вашите пози са ограничени. Това не е нито времето, нито мястото да опитате нещо ново от Кама Сутра. Всъщност възможностите ви са доста по-ограничени и наред с неудобството на пясъка или водата, физическото ви удоволствие едва ли ще бъде кой знае колко голямо.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Pufpaf ( преди 9 години )
А бе какви плажове по тъмно, медузи, микроби и акули, всичко може да е много хубаво и без тези неща и пак да е на морето. Взимате една неопренова постелка и отивате на някои скалиста местност, където има скривалища, морето е до вас, вълните бушуват, а лекият бриз гали нежно кожата ви и ви кара да потрепвате, знаейки какво ще се случи :)*йте се докато сте млади, счупете се от секс, че после на дърти години само ще си спомняте за тези моменти ! ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )