IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иска ли секс за една вечер?

29 септември 2014 11 20

Или просто се забавлява

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Жените постоянно се опитват да разгадаят кой мъж е „годен“ за гадже. Господата пък имат други мисли в главата: Ще прави ли секс с мен тази вечер? Оказва се, че представителките на нежния пол изпращат явни послания, когато търсят удоволствие за една вечер, се казва в изследване, публикувано в Archives of Sexual Behavior .

Проблемът: Някои жени, които не търсят еднократен секс, може да излъчват същите сигнали, обяснява авторът на проучването Кари Гьотц. Има много тънка граница между „Забавлявам се“и „Готова съм за теб“.

Тя е центърът на всяко парти

Анализирайте внимателно обкръжението ѝ. Ако приятелите ѝ са в кръг около нея и правят контакт само един с друг, това означава, че тя е на женска вечер и просто иска да се забавлява. Ако очите ѝ шарят и се разхожда от единия край до другия, говорейки си с различни хора, то тя търси нещо повече за вечерта.

Носи тесни разголени дрехи

Късата пола и високите токчета не са гаранция, че тя търси авантюра за една вечер. Всяка жена харесва вниманието, тъй като то е добро за егото ѝ. Но ако е оголила и бедрата и гърдите си, очевидно е на лов за свежа плът.

Дава ви сигнал с очи

Тук вече няма двузначност. Ако с поглед ви повика или поиска да я последвате, то определено мислите в една посока. Не губете време, защото ще изпуснете шанса си. Смелите жени, които знаят какво искат, не се мотаят и колебанието ви може да я изпрати при друг мъж.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари