IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 трика за множествен оргазъм

11 март 2015 13 09

Не оставяйте всичко в ръцете на партньора

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Жените имат невероятната способност да получат няколко оргазма в рамките на много кратък период.

За съжаление, по-голямата част от тях показват странна срамежливост в леглото и оставят всичко в ръцете на партньора. Това невинаги е правилното решение и дори може да ви лиши от върховния момент, ако половинката ви не е достатъчно кадърен в тази сфера.

Няма нищо лошо сами да си помогнете, а ето и как да го направите по съвет на Лу Паджет, авторката на „Книгата на великия любовник“.

Опитайте соло

Не е нужно да имате мъж до себе си, за да постигнете оргазъм. Достатъчно е да влезете под душа и да настроите водната струя към клитора си, за да ви побият тръпките на блаженството. След като сте загрели, може да се позабавлявате с партньора си в леглото.

Открийте ерогенните си зони

Да, всички сме чували за G-точката, но тя не е единствената, която може да ни доведе до оргазъм. Екстаз може да провокира и малка стимулация на клитора, вагината, ануса, зърната. Пробвайте да докосвате едновременно повече от една своя ерогенна зона, докато мастурбирате или правите секс с любимия.

Не забравяйте микродвиженията

Кулминацията на сексуалния акт е проникването, но мини оргазми може да ви доведат и бавните еротични движения върху ерогенните зони. Те ще повишат възбудата и ще превърнат екстаза ви в наистина невероятно преживяване.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

edfwer ( преди 9 години )
Който е писал статията няма понятие от множествен оргазъм!Тези трикове, ако въобще могат да се нарекат така, защото са началото на себеопознаването, са за оргазъм въобще, а множествения такъв се постига, ако можеш да си регулираш волево оргазма и да го мултиплицираш...!Аман от разбирачи, дето чули отнякъде нещо и го коментират!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар