Жените имат невероятната способност да получат няколко оргазма в рамките на много кратък период.

За съжаление, по-голямата част от тях показват странна срамежливост в леглото и оставят всичко в ръцете на партньора. Това невинаги е правилното решение и дори може да ви лиши от върховния момент, ако половинката ви не е достатъчно кадърен в тази сфера.

Няма нищо лошо сами да си помогнете, а ето и как да го направите по съвет на Лу Паджет, авторката на „Книгата на великия любовник“.

Опитайте соло

Не е нужно да имате мъж до себе си, за да постигнете оргазъм. Достатъчно е да влезете под душа и да настроите водната струя към клитора си, за да ви побият тръпките на блаженството. След като сте загрели, може да се позабавлявате с партньора си в леглото.

Още по темата

Открийте ерогенните си зони

Да, всички сме чували за G-точката, но тя не е единствената, която може да ни доведе до оргазъм. Екстаз може да провокира и малка стимулация на клитора, вагината, ануса, зърната. Пробвайте да докосвате едновременно повече от една своя ерогенна зона, докато мастурбирате или правите секс с любимия.

Не забравяйте микродвиженията

Кулминацията на сексуалния акт е проникването, но мини оргазми може да ви доведат и бавните еротични движения върху ерогенните зони. Те ще повишат възбудата и ще превърнат екстаза ви в наистина невероятно преживяване.