IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 правила за ласките с много висок мъж

16 април 2015 14 00

Как да запазите интимността въпреки ръстовите различия

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето жени признават, че искат да бъдат с високи мъже, без значение че самите те може да са миньончета. Високите господа са секси и мъжествени, ала понякога ръстът им създава определени неудобства.

Целувката

Очевидно, за да ви целуне, той трябва да се навежда... или пък вие да се качвате на стол или някакво стъпало. Невинаги обаче имате тази възможност, а може да му спестите хроничните болки във врата, като го накарате да седне.

Още по-секси е да скочите в скута му и да го атакувате първи.

Неподходящи секс пози

Казват, че в хоризонтално положение, размерът не е от значение. Ако практикувате някои секс пози обаче, може да загубите интимността помежду си. Представете си, че правите любов в мисионерска поза. Главата ви идва на нивото на гърдите му и нито можете да се целунете, нито да видите удоволствието на другия в очите му.

69-та също не е за вас, единият винаги остава незадоволен.

Подходящи секс пози

Ако вие сте отгоре, можете да контролирате движенията, да изследвате тялото му с ръце или устни. „Задна прашка“ също е поза, която не познава различията в ръста – така или иначе няма как да се гледате. Други подходящи пози са тези в изправено положение, в което вие сте обвили краката си около кръста му, кучешката, позиция, в която вие сте седнали на масата, пералнята, кухненския плот и т. н.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

. ( преди 9 години )