IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 сексуални притеснения, от които трябва да се освободите

11 август 2016 15 20

Те няма да го отблъснат, а напротив

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Нищо не може да обърка секса повече от притесненията, които блуждаят в главата на една жена. Несигурността за вида и аромата на тялото, как се справят в леглото и дали не изглеждат смешно и т.н. носят единствено напрежение и стрес на дамите и те често не могат да се насладят на самия акт. Ако и вие изпитвате някаква неувереност, е време да се успокоите и отпуснете.

1. Рефлекс за повръщане

Когато жените правят орална любов при поемане на члена дълбоко в гърлото, често се появява рефлекса за повръщане. Това е напълно нормално и в него няма нищо срамно, дори да се задавите. Ако не ви е приятно, може просто да не го поемате с уста толкова дълбоко, а да лапнете само главичката и да масажирате ствола на члена му с ръка.

2. Мръсните приказки

Притеснявате се да говорите мръсотии, дори той да го прави? В момента е толкова възбуден, че едва ли може да сбъркате с нещо.  И все пак може да поработите върху речта си в тази посока, като четете любовни романи с по-провокативни сексуални сцени.

3. Въздух от вагината

Сексът е шумно удоволствие и то не само вокално. Пляскането на телата, пъшкането…дори реакцията на тялото няма как да бъде избегната.  Понякога при проникване от вагината ви излиза шумно въздух, което наподобява изпускане на газ. Не се тревожете, че той ще си помисли нещо срамно. Ако мъжът е опитен, със сигурност му се е случвало и друг път и е наясно какво точно представлява този шум.

4. Миризмата на вагината ви

Ако поддържате добра хигиена, няма за какво да се тревожите. Всяка жена има специфичен аромат в интимната област и в повечето случаи той действа възбуждащо на мъжа.

5. Лашкането на гърдите

Повярвайте ни, по време на секс той въобще не се вълнува от вида на гърдите ви, а се наслаждава на факта, че те са пред лицето му. Ако все пак имате комплекси в тази област, може да носите сутиен с подплънки по време на акта, който да държи бюста ви в перфектна форма.

6.  Лицето по време на оргазъм

Не го крийте! Той иска да види, че ви е доставил удоволствие и дори може да ви накара да го гледате в очите. Ако е изпълнил „мисията” си на лицето ви ще бъде изписана наслада, което за него би трябвало да е най-голямата награда.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари