IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси край на лятото

28 август 2007 11 08

Последните горещи дни абсолютно заслужават да бъдат почетени с разюздан секс, за който да си спомняте дори през февруари

Секси край на лятото

Малко ни е тъжно да говорим за край на лятото, но истината е такава. Последните дни на август, отлетелите щъркели, хладните сутрини... от всичко личи, че лятото си тръгва.

Редно е в този случай, си казахме ние, да го изпратим подобаващо. Последните горещи дни абсолютно заслужават да бъдат почетени с разюздан секс, за който да си спомняте дори през февруари.

И както всеки път, идеите са от нас, правенето е от вас, само не забравяйте да се пазите.

Хотел XXL

Запази стая в хотел и му кажи, че ще го чакаш там. Момчета, можете да направите същото за половинките си.

Запалете няколко свещи, само внимавайте с хотелското имущество и се отдайте на дивни страсти.

Преимуществото на хотелската спалня пред вашата си е, че е чужда, че няма вие да оправяте после цялата бъркотия, че стените са тънки и могат да ви чуят и че на следващия ден ще си тръгнете без да се притеснявате от строгите погледи на съседите.

Освен това сексът в хотел навява идеята за нещо забранено и следователно е адски примамващо.

Не се притеснявайте точно в този момент да опитате нещо, което не сте правили до сега. Завързване, вибратори, стриптийз... каквото ви се иска. Спомнете си също, че в повечето XXL-филми декорът е хотелска стая и ще усетите сами как икономично обзаведеното помещение всъщност е страшно силен афродизиак.

Доброто на тази идея е, че можете да я приложите по всяко време на годината, когато в леглото ви доскучее.

Мокри страсти

След осемдесетото гледане на What comes around на Джъстин в компанията на еднакъв брой мъже и жени от офиса, установихме кое е това нещо, което ни кара да зацикляме така зверски пред парчето - сцената в басейна.

За нежната част мокрият Джъстин е нещо средно между шоколад с лешници и спа-процедура. А мократа Скарлет за мъжката е... нали се сещате, като мокра Скарлет Йохансон.

Комбинацията между двамата, в басейна с дрехите и заплетени в най-мократа целувка от Джош Хартнет в „40 дни, 40 нощи“ насам определено печели приза за еротично изпращане на лятото.

От вас се иска само да скочите в басейна с дрехите (имайте предвид, че дрехите от изкуствени материи имат навик да образуват балон около тялото и не са никак естетични) и да се хванете здраво един за друг.

Какво точно ще става под водата, решавате вие. Ние дискретно ще се обърнем на другата страна.

Горски духчета

Първоначално идеята ни беше да ви предложим да тичате голи в гората сред тревите, дърветата и храстите преди да се нахвърлите един на друг направо на земята. Смятахме, че свободата на движенията и връзката с природата ще ви настроят за животински секс.

Все още мислим така, но се притеснихме, че това занимание би било доста опасно предвид бодлите и копривата, които може да срещне по пътя си. За това трансформирахме предложението си в нещо малко по-безопасно.

Палатка сред гората и огън. (Спазвайте всички мерки за безопасност, за да не унищожите гората).

На светлината на огъня можете да сътворите шеметен горещо-загадъчен стриптийз, особено ако се облечете в дълга прозрачна рокля.

Не забравяйте музиката – от радиото в колата или mp3-плейъра, защото чуруликането на птичките не е много ритмично.

А ако първоначалната ни идея за тичането без дрехи в гората ви е допаднала повече, моля.

Чувствайте се свободни да направите всичко, което ви доставя удоволствие и с което да кажете „довиждане“ на лятото.

КоментариКоментари