IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опасен секс

31 август 2007 19 41

В секса всичко е позволено. Да, но не и когато застрашаваш собственото си здраве, това на партньора ти или на невинен свидетел на страстта ти

Опасен секс

Винаги сме твърдели, че в секса няма забранени неща. Всичко, което ти доставя удоволствие, може да е част от, нека се изкажем научно, интимния ти живот.

Любовта към експериментите обаче не означава да оставиш здравия си разум на нощното шкафче преди да излезеш.

Някои от обявените за адски възбуждащи експерименти всъщност са си откровено опасни – за теб, за гаджето ти или за някой невинен свидетел на страстта ти.

Орална любов със 180 км в час

Чудно, ако искаш това да е последното нещо в живота ти. Карането на автомобил и сексът са достатъчно адреналинени сами по себе си.

Представи си какво става в главата му, когато се радва едновременно и на шофирането, и на това, което му правиш ти. Ние ще ти подскажем – нещо като новогодишна заря, експлозия на килограм тротил и удар със стик в главата едновременно.

В такова състояние човек не може да внимава в пътя, колкото и да твърди, че се владее.

А знаеш, че една секунда невнимание може да струва  живота на няколко души.

Така че овладей малко желанията си, остави го да си кара спокойно, а когато стигнете и той изключи двигателя, можеш да му покажеш за какво точно си си мислела през целия път.

Добри непознати

Отваряш очи, обръщаш се и виждаш някакъв човечец, спи гол в твоето легло, или още по-зле – ти си на чуждо място, боли те глава ужасно и нямаш представа как си се озовала в тази ситуация.

Звучи ти възбуждащо? Не, всъщност е адски опасно. Кой е този? Какво сте правили заедно? Той ползвал ли е презерватив? И как се казва, за бога.

Дори да си фен на секса за една нощ, покажи малко самоуважение и поне запомни името на този, когото ще поканиш в „градината на чудесата“.

Когато излизаш, реши за себе си какво ти се прави въпросната вечер. Ако ще е секс, да е секс. Ако ще е напиване с приятелки, да е напиване с приятелки, след което се прибери с такси сама вкъщи.

Сексът в алкохолно безсъзнание с непознат води до прилагане на план Б, а вероятността нещо да се е объркало и да си горд носител на някоя болест или нежелано бебе е много голям.

Така че – „да“ на секса за една нощ, но „не“ на секса с непознат след 5 коктейла. Никак не е стилно. За безопасно да не говорим.

Стискане на палци срещу болести и бременност

Сексът без презерватив не е секси. Сексът без презерватив е пълна безотговорност към теб и партньора ти.

Заразяването с болести, предавани по полов път и забременяването може да се случи на всички. На нас, на теб, на приятелката ти.

Ползването на презерватив всъщност е секси. Различните форми, цветове и вкусове, в които се предлагат, могат да внесат забавно разнообразие в сексуалния ти живот, без да се притесняваш за здравето си.

И последно, преди да те оставим да се радваш умно на последните летни дни, една бърза сметка:

Лечение от болести предавани по полов път (гъбички, сифилис, трипер, хепатит) – над 100 лева за всяка и неизвестни усложнения за здравето ти.

СПИН – знаеш. Хора, заразени с болестта живеят максимум 20 години.

Аборт – между 200 и 1 000 лева, с голям риск от усложнения и стерилитет.

Кутийка качествени презервативи – 3 лева.

КоментариКоментари