IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стига с този секс, за Бога! - част I

19 октомври 2007 09 22

Три големи и няколко малки причини да не ти се прави секс

Стига с този секс, за Бога! - част I

Казват, че една жена не мисли за секс само когато виси надолу с главата от 13-я етаж. Всяка жена обаче знае, че има моменти, в които сексът е последната, ама най-най-последната й мисъл.

И едно „Защо така става“ непрекъснато отеква в главата. Появяват се чувство за вина, самообвинения, самочувствието направо изчезва, прокрадват се съмнения дали Той няма да се огледа в страни, след като не отговаряш на желанията му... гадост и потрес.

За да не се питате „защо така става“ и за да не пълните красивите си глави с глупави мисли, ето ви три основни и няколко по-малки причини, заради които жените понякога не са в настроение.

Напрежение

Това е един от убийците на секса, особено във връзки, в които видимо няма други проблеми. Проблемите в работата, мислите за децата, повишението, кредита.. Колко пъти сме ви казвали да оставяте тези мисли пред вратата на дома ви.

Въртенето вечер в леглото няма да помогне да свършите работата си по-бързо, нали.

Но пък въртенето в леглото с половинката определено ще помогне да сте по-ок на следващия ден.

Важното е да си дадете сметка, че стреса ви идва в повече и да си дадете почивка.

Поглезете се, както си знаете най-добре и ще видите как горещата вода от само себе си ще ви настрои за секс.

Неподходящ партньор

Тук вече става малко по-деликатно. Вкусът на жените към мъже се променя в зависимост от нивото на хормоните. Освен това първоначалното влюбване в някого не е гаранция, че ще можеш да гледаш тази физиономия много дълго време или пък че сексът ще е страхотен.

Ако с месеци не ви минават секси-мисли през главата за вашия си човек и стискате силно очи докато правите секс, то явно нещата не са добре.

Не можем да ви кажем „Скъсайте“, защото не сме във вашите глави, но си помислете много сериозно дали ще можете да живеете така от тук насетне.

Не избързвайте с решението си обаче. Направете всичко по силите си, за да спасите любовта си, а ако не стане... не съжалявайте. И двамата ще намерите по-добра половинка.

Прекалено подходящ партньор

Да, да, има хора, които са прекалено подходящи един за друг. Сродни души, които довършват изреченията си, разбират се с една дума и изобщо са олицетворение на самото съвършенство.

Проблемът при тези двойки е, че знаят също толкова добре и какво им доставя удоволствие в леглото и си го правят всеки път.

Повторението обаче омръзва, както много добре знаете.

Ако сте от този тип, на прекалено подходящите, трябва само да оставите въображението си да работи. Сменете местата, позите, вижте как го правят другите.

Не се плашете от неизвестното и давайте смело с експериментите. Знае ли човек, може пък все още да не сте открили най-най-най-якия начин, въпреки че и сега секса при вас е супер.

Втора част

КоментариКоментари