IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стига с този секс, за Бога! - част II

23 октомври 2007 11 11

По-маловажните причини, заради които не си в настроение за секс

Стига с този секс, за Бога! - част II

Бързо проучване сред колежките в офиса показа, че рязкото застудяване е причинило рязък спад на желание за секс.

Не мога да си представя как се събличам в този студ“, сподели една от тях.

Да, и на нас ни е малко трудно да си го представим това със студа и събличането, но нали за това са направени отоплителните уреди. А и не е речено, че винаги трябва да правим секс съвсем голи.

Смяната на сезоните е една от не толкова важните причини, поради които нямаш желание за секс. Важните, свързани с партньора, ти ги казахме вече.

Трябва обаче да се мисли позитивно. Стоплянето става много бързо, когато под одеялото сте двама, нали.

Ето и другите три не толкова важни, но пък съществени причини да не ти се прави секс.

Проблеми със здравето

Не че проблемите със здравето са нещо несъществено, прост нямат пряка връзка със секса и отношенията. Съвсем нормално е, когато си хремава, кашляш, кихаш и искаш да можеш да дишаш през ушите, да не ти се прави секс.

Същото става и когато хормоните ти не са много наред, имаш леко парене там долу или пък си подпухнала заради идващия цикъл.

За всяко от тези състояния си има лечение, така че не губи време, а отивай на лекар. Той (половинката де, не доктора), ще те чака вкъщи, в леглото.

Нерешителност

Вероятно си попадала в един затворен кръг, в който не правиш секс, защото нямаш настроение и нямаш настроение, защото не правиш секс.

Излизането от там е много трудно, но не невъзможно.

Определи си три дни в седмицата, в които ще правиш секс. Да, точно така. Направи си график. И Мадона си направи.

Лекарите твърдят, че когато правиш секс редовно, организмът привиква и започва да си иска.

Подготви се подобаващо за въпросните дни – ново бельо, нова поза, знаеш за какво говорим. Ще видиш, че с времето ще чакаш с нетърпение въпросните дни.

Саможертва

Има жени, които се съгласяват да си легнат с половинките си едва ли не насила. Я по-ведро! Дори да си в един от онези моменти, в които никак, ама никак не ти се съблича, положи усилие.

За наше щастие е прието жените да са пасивни по време на секс, така че можеш просто да си лежиш и да приемаш удоволствието. Няма да усетиш кога си взела инициативата в ръце.

КоментариКоментари