IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тропически секс през зимата

20 ноември 2007 12 41

Освен физическото отиване до някое от райските кътчета на земята, можете да пренесете горещите страсти в къщи

Тропически секс през зимата

Не, не сме се побъркали. Просто ни е домъчняло страшно много за лятото. И тъй като сърце не ни дава да изоставим Телцето и да хукнем към Южното полукълбо, където в момента е дивна пролет, решихме да донесем лятото обратно.

Нещо като Мохамед и планината, ние сме в ролята на Мохамед, нали.

Ако и на вас студа вече ви е дошъл в повече или просто се чудите какво да измислите за идващия уикенд, ето ви няколко горещи, слънчево-тропически идеи за секс.

Стоплете се

Първото условие е да направите една наистина тропическа температура в стаята. Да, сметката за ток може да поохлади страстите ви, но кой мисли за такива неща в подобен момент.

Значи, разбрахме се. Радиаторът, парното и печката да са на шест за един час, за да стигне температурата в стаята поне 25 градуса.

Не забравяйте да сложите и овлажнител на въздуха. Използвайте или специалните уреди за това или просто мокра кърпа на радиатора.

Съблечете се

Логично е, нали, след като превърнахме спалнята ви в печка. Облечете си лятна рокля, бермуди, бански ако щете – нещо лятно. Венец от цветя около врата съвсем ще ви пренесе в Тропика.

Не забравяйте сандалите на висок ток, те издължават силуета, мъжете умират за тях,а и босите ви пръстенца съвсем ще превърнат спалнята в плаж.

Пейте и танцувайте

И яжте, разбира се. Горещо препоръчваме Chambao, Бебел Жилберто, Fun Lovin\' Criminals или миксовете на Собиески.

Танците са си същите като от лятото, само трябва да си припомните.

А яденето, ах, яденето. Хубавото е, че точно през зимата при нас продават страшно много тропически плодове.

Направете си огромно плато с банани, мандарини, ананаси, папая, фурми и смокини. Няма нужда да ви учим как се превръща яденето в секси-закачка, нали?

Масажирайте се

Неотменна част от всяка лятна ваканция. Затоплете малко масажно масло в ръцете си и прокарайте мнооого бавно ръце по гърба на любимия.

Гаранция, че всичките му мисли за работа, за зимните гуми на колата и за това дали половинката му не си е загубила ума, че да се облича в бански посред зима, ще изчезнат.

После масажиращите движения могат да се прехвърлят на много по-чувствителни места, но вие тези неща си ги знаете.

Можете също да използвате останалите от лятото лосиони против слънчево изгаряне.

А да, без малко да забравим. Задължително спуснете завесите. Зимната сивота не трябва да наднича през прозореца, иначе тропическата ни магия няма да се получи.

КоментариКоментари