IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лекарите говорят: Нестандартни секс контузии

25 март 2018 15 15

Експериментите в леглото може да завършат в болница

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Сексът е удоволствие, но понякога може да бъде и болезнен. Уви, сексуалните контузии и дискомфорт са неща, за които хората рядко говорят или дори търсят помощ, но не трябва да бъдат пренебрегвани... дори да са се получили по комичен или „греховен“ начин.

Ето какви истории разкриха лекари пред Men's Health:

1. Сос от Ада

„Веднъж лекувах жена, чийто партньор ѝ е правил орална любов, след като е ял люто. Вагината ѝ беше зачервена и подута“, сподели Гейб Уилсън, лекар в спешното отделение в Югоизточен Тексас

2. Картоф в задния двор

„По време на практиката си съм вадил какви ли не неща от ануса на пациенти, но и аз самия бях потресен, след като ми се наложи да издърпам един сравнително голям картоф оттам“, Джошуа Зукерман, пластичен хирург от Ню Йорк.

3. Счупен пенис

„Докато бях на смяна една вечер в спешното дойде мъж със съпругата си. Имаше фрактура на пениса като обясни, че се получила, след като се блъснал в стълб. Жена му може и да му е повярвала, но не и аз. След като останахме насаме го попитах и той призна, че се е развихрил с проститутка следобеда“, Робърт Хартман, уролог от Илиноис.

4. Брекети

„Колежанин дойде с много странни рани на пениса. Членът му беше подут и раздразнен с десетки охлузвания. Беше видимо притеснен, но призна, че са се получили след като е получил орални ласки от колежка с брекети“, Робърт Хартман, уролог от Илиноис.

5. Халка на пениса

„Един от най-уникалните случаи бе с пациент над 60-те. Той имаше еректилна дисфункция и прочел онлайн, че може да стимулира ерекцията си като постави пръстен на пениса си. Той взел, че сложил халката си. Това бе спряло потока на кръвта към част от члена му и той беше подут. Едва успях да сваля халката, като се наложи да я срежа. Слава Богу, нямаше последствия и пенисът му се беше възстановил напълно. За щастие след това той стана почитател на Виаграта и повече не поставяше разни обекти върху достойнството си“, Робърт Хартман, уролог от Илиноис.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари