IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 бързи убиеца на вашето либидо

2 януари 2019 16 00

Настроението се изпарява за секунди в следните ситуации

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Случва се на всеки. И двамата сте в настроение, дори сте започнали любовната предигра – целувате се, дрехите хвърчат и в един момент искрата изчезва. Има куп причини, които могат да убият настроението. Ето и кои са най-честите от тях:

1. Майка ви звъни

22:30 вечерта е и едва ли би се обадила, ако не е нещо сериозно, така че вие замразявате всякакви действия и се хвърляте към телефона. Оказва се някаква глупост, но пък тя ви държи на телефона 20 минути. След това вашето либидо вече е крайно замряло.

2. Чувате странен шум някъде из къщата

Няма как да го игнорирате. Не сте гледали един и два страшни филма. Разбира се, оказва се котката или просто шум от съседа, ала вашите мисли вече са в съвсем друга посока.

3. Единият пада от дивана и егото му е наранено

Ако това е партньорът ви, започвате да се хилите неистово, а той се обижда и настроението му вече не е никак любовно. В случай, че вие сте падналият, едва ли ви е толкова смешно или сексуално.

4. Започвате да се карате по време на любовната игра

Съвсем реална ситуация! Може би той се опитва да ви говори мръсотии, но не уцелва тона и вместо това ви обижда. Или пък ви захапва прекалено силно и възбудата отива в болка. В страстни моменти може доста неща да се объркат.

5. Страстните моменти се превръщат в порно

Понякога мъжете се объркват и смятат, че реалният секс е като порното, което гледат по телевизията. Жените са по-чувствителни и категорично не се виждат в ролята на порно кукли, което води до скандали и конфузни моменти.

6. Осъзнавате, че нямате презерватив

И започват едни преговори от негова страна или умуване откъде най-бързо да се снабдите с желания кондом. През това време страстта охладнява.

7. Газове, подут корем

Преди да правите секс е хубаво да знаете какво да избягвате като храна. Газовете и подутият корем са голям страстоубиец и може да провалят любовната ви вечер.

8. Главоболие

Да, омразното клише всъщност може да бъде реална валидна причина. Както всичко е наред изведнъж може да ви заболи и то така, че да не ви се прави нищо освен да лежите със затворени очи и да се молите да мине.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари