IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да издържите по-дълго в секса

5 март 2019 16 00

10 съвета, четете внимателно!

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Да, да, чели сте хиляди такива материали, но пробвали ли сте да видите кое наистина работи? На вниманието ви поставяме изпитани съвети, които имат ефективност. Опитайте, не губите нищо!

1. Методът „стоп-старт“

Технически той представлява няколко тласъка, след това спиране, отново няколко тласъка, после пак спиране. Този метод е подходящ за задържане малко преди да свършите, но не и по време на целия акт, защото така ще ви попречи да намерите с партньорката си ритъма и така да убиете нейния оргазъм.

2. Методът на разсейването

Когато усетите, че краят е близо, мислете за някакви отблъскващи неща. Има потенциална опасност тотално да ви „спадне“, затова не задълбавайте сериозно в имиджите в главата си.

3. Избягвайте предиграта

Когато очакването продължи много дълго и стоите „надървен“ повече време, е нормално финалът да дойде бързо. Може да пропуснете любовната предигра (това едва ли ще се хареса на партньорката ви) и да минете към същината, но не го превръщайте в навик. Половинката ви има нужда от повече ласки.

4. По-бавен секс

По-бавното темпо ще ви помогне по-бавно да стигнете до еякулацията, тъй като сексуалното напрежение ще се изгради по-бавно.

5. Методът на стискането

Доста мъже го практикуват наистина, когато искат да спрат свършването си. Точно преди да се изпразнят, си изваждат члена и го стискат в ръка, за да спрат процеса. И все пак има възможност това да убие либидото и на двама ви, понякога боли и не е 100 % надеждно.

6. Виагра и други медикаменти

Едно от най-често използваните средства за третиране на преждевременна еякулация са медикаменти като Виагра. Ефект има, но това е само временно решение на по-сериозен проблем и трябва да се консултирате със специалист преди употребата на подобни медикаменти. Прибегнете към това като крайна мярка, а не като първи избор.

7. Психическа тренировка

Ще се изненадате колко реакции на тялото можете да контролирате ментално. Упражнявайте контрол над еякулацията си и с времето ще удължите времето на ерекция.

8. Тренирайте с мастурбация

Психическата тренировка ще бъде още по-успешна, ако я съчетаете с физическа. Тренирайте чрез самозадоволяване колко максимално може да издържите преди да свършите.

Мастурбирането ще ви помогне и да опознаете тялото си, да разберете какво ви възбужда най-много, за да го избягвате по време на секс, ако не искате да свършите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари