IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Порция секс, моля

24 юни 2008 10 08

Сервира се изцяло по твое желание - фантазирай смело, а после консумирай с удоволствие. Виж кое какво значи

Порция секс, моля

Хамак на брега на океана, ти и един мулат от Копакабана... На женската част от екипа ни това й е любимата фантазия напоследък. Много отпускащо и секси, нали?

Сексуалните фантазии са абсолютно задължителни за интимния ни живот. Това важи не само за мъжете, които се опитват да разсъблекат колежката от съседната стая, но и за жените, които си представят готиния фитнес инструктор гол под душа. При това още докато са в офиса.

Според сексолозите фантазиите за секс са тясно свързани с чувството на щастие не само в личен план, но и в общочовешки. С други думи, ако си честна със себе си и се опитваш да сбъднеш сексуалните си мечти, ще се чувстваш добре в кожата си.

А знаеш ли какво наистина искаш? Ако си мечтаеш за онзи мускулест мачо, който идва твърд(о) при теб и не признава плахото ти "Не" за отказ, това какво значи? Е, добре, ще разбереш, при това детайлно.

Фантазиите са хипер индивидуални, но все пак се въртят около четири основни теми. Отваряй парещата Галерия през бутончето горе. И не забравяй, че примерите важат дори и да си представяш секси жени...

КоментариКоментари