IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс треска в офиса

9 септември 2008 13 53

На всички ни се случва да хлътнем до уши на работното си място. Дали е разумна подобна връзка е друга тема, и все пак - защо е хубаво да хванеш бика за рогата и кога това става опасно

Секс треска в офиса

Седиш пред монитора си със съсредоточен вид, но го поглеждаш рядко. Сложила си строги очила, от които по принцип нямаш нужда, и се опитваш да съблечеш бавно секси колегата отсреща.

Иде ти да грабнеш един камшик и да го напляскаш по стегнатото дупе след това.

Ако се случи да се засечете край кафе-машината, често си тръгваш с кафяви петна по себе си, защото отново си се загледала твърде много в зелените му очи.

Всеки път ти се иска да се съблечеш пред него и да го помолиш да ти изпере дрехите веднага. Хрумват ти и още някои неща, които да направи веднага, нали?

Е, почти сме сигурни, че поне веднъж си попадала в сходна ситуация по време на работа. И, трябва да признаем, че това е съвсем в реда на нещата - скорошно проучване твърди, че всеки втори европеец има секс афера в офиса.

Отдавна известен факт е, че колкото по-отдадени са хората на работата си, толкова по-често срещат любовни партньори на работното си място. Просто нямат свободно време за други места.

Дали е разумно да се влюбиш в шефа си или в някой колега е сложен въпрос.

Според нас, ако трудно се концентрираш върху работата си, защото си заета да наблюдаваш нечие атлетично тяло и чаровна усмивка, то по-добре хващай бика за рогата. И го яхвай смело, така да се каже.

Но не трябва да забравяш, че последствията може и да не са по вкуса ти.

А сега влез в горещата Галерия и виж плюсовете и минусите на офис връзките. Кафявото въгленче горе ще те отведе на правилното място.

КоментариКоментари