IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс без митове – част втора

3 декември 2008 09 14

Или има ли как без вдъхновение нищо не се получава

Само с инструменти не става. Трябва и вдъхновение. Снимка: SXC

Само с инструменти не става. Трябва и вдъхновение. Снимка: SXC

Надяваме се вече никой от вас да не си казва „жените не обичат секса“. Обичат го, и още как, само дето са мъничко по-специални в настройването на определената вълна.

Иначе не познаваме жена, която да откаже още един оргазъм.

А като говорим за оргазъм, трябва да си говорим и за техника, и за един от най-големите митове, свързани с това, че добрата техника обещава незабравим секс всеки път.

Не е съвсем вярно и веднага ви казваме защо. Сексът, освен техника, е и много, много емоция.

Историята (ех, тая история всичко знае), познава случаи, в които най-шеметният секс не е с някой „техничар“, а с някой, който е бил желан в продължение на два дълги и интересни месеца.

Разбира се, след първоначалната еуфория, техниката и правилното докосване стават все по-важни, но не толкова, колкото случващото се в главата.

И ако случайно сте започнали да се притеснявате дали това, което става в главата ви, все още е достатъчно силно или пък се чудите дали „технически“ можете да отговорите на желанията и емоциите си, знаете къде да погледнете.

Трета част


КоментариКоментари