IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс обиколка: Израел

19 декември 2008 14 06

Време е да спрем за последно, за да научим тайните оргазмени хватки на израелските жени

Израел е все по-модерна държава, в която жените орпеделено знаят какво искат. Снимка: sxc

Израел е все по-модерна държава, в която жените орпеделено знаят какво искат. Снимка: sxc

Време е да приключим околосветското си секс-пътешествие, с което намираме палави и свежи идеи за интимния живот.

Минахме през гореща Бразилия, след това през снежна Швеция, после пак превключихме на жега с Гърция, а последната ни спирка е в Израел.

Според глобалното проучване на Durex точно в родината на Ищар жените най-добре знаят как да си поискат това, което им харесва в секса.

Цели 71% от анкетираните мацки заявяват, че това не е проблем за тях. А 72% твърдят, че са получили оргазъм при последната си порция интимни ласки. На нас това ни звучи наистина внушително и прекрасно, признаваме.

Представителките на нежния пол в Израел се подчиняват изцяло и буквално на правилото „Поискай и ще ти бъде дадено“.

Тъй като обществото там става все по-модерно и освободено, за дамите не е никакъв проблем да поискат директно точно това, което най-силно ги възбужда.

Какво можем да научим от израелците?

Когато в спалнята стане напечено, мъжете имат нужда от малко повече насоки.

По принцип е прието те да са по-опитни и да знаят какво правят в леглото, но от собствен опит знаем, че това не е точно така.

Всъщност умират да научат какво подлудява дадена жена, но често се притесняват да попитат. Все пак това би могло да ни се стори като слабост или неумелост.

Ето защо е време да вземете нещата в свои ръце. Просто да си лежите и да чакате Той да свърши всичко е загуба на време. Доминиращата позиция обаче ще ви осигури повече оргазми, гаранция.

Пък и жена, която е уверена в себе си и знае какво иска, винаги е много секси.

С нежен шепот или с езика на тялото си можете да насочите партньора си в правилната посока. Той вероятно ще схване много бързо какво искате, след като го ориентирате малко в своята сексуална чувствителност.

Не на последно място е добре да познавате и тялото си. Така със сигурност ще стигате по-бързо и често до оргазъм.

А ние не се сещаме за по-добра антистрес терапия.

КоментариКоментари