IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без целувки след брака

3 август 2011 12 25

След 25-годишна възраст британците забравят да се целуват

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Оказва се, че бракът може наистина да убие романтиката. Проучване във Великобритания е стигнало до изводите, че по-възрастните двойки не се целуват никак често, а дори да допрат устни, то е за няколко бегли секунди.

Слава Богу, младите хора, които по начало са с по-експериментаторски дух, се наслаждават на обмена на слюнка и се целуват страстно с партньорите си по 11 пъти седмично, пише БТА. Става въпрос за младежи на възраст между 18-24 години. Останалите просто почти са забравили усещането от тази интимност.

Идеята на проучването е тръгнала от нещо по-далечно. Целта на инициативата е била да се обучат децата на животоспасяващи умения като дишане уста в уста, познато още с термина „целувката на живота". За да насърчат интереса на тийнейджърите, организаторите са заснели клип, където знаменитости разказват своите горещи преживявания, запечатани с много целувки.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари