IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нацупени устни - повече оргазми

12 август 2011 07 38

Плътната горна устна предполага склонност към множествен оргазъм

Снимка: Perfectpeople

Снимка: Perfectpeople

Вечно се чудим на младото (и не толкова младото) поколение, че се старае всячески да си „нацупи" устните ала Анджелина Джоли. В тийн средите дори се появи специален израз за това позиране - „кокошо дупе", заради хилядите тийнейджърки, които се снимат в социалните мрежи пред огледалото в различни лицеви пози и страшни погледи. Е, те не са малки и разбират!

Според изследване на учени от Западна Шотландия, жените с плътни устни привличат повече мъжкия пол и са склонни на множество оргазми. Дамите с издута и изпъкнала туберкула - средната част на горната устна, известна още като "стрелата на Купидон", достигат до оргазъм  12 пъти по-често, отколкото жените с равни устни.

Силиконова плънка в средата, едва ли ще потвърди този резултат...Изследването е обхванало 250 представителки на нежния пол с естествено дебели устни. Връзката между формата и сексуалната наслада учените са направили с развитието в матката.

Не се отчайвайте, това е генетично! Така че ако не го притежавате, може да имате по-малко оргазми, но пак да направите устните си съблазнителни.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари