IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Taйната на мощния вагинален оргазъм

18 септември 2011 07 00

Нарича се G-Shot

Снимка: Muse

Снимка: Muse

Американски специалисти смятат, че инжектирането на колаген във вагината може да увеличи сексуалното удоволствие.

Според тях процедурата води до засилване чувствителността на G-точката при жените.

Иновацията е наречена G-Shot. Процедурата не изисква хоспитализация, провежда се за 30 минути чрез местна упойка. След провеждането й дамата може да се върне спокойно към ежедневните си дейности.

Колагенът е белтък, който временно разширява и увеличава чувствителността на ерогенната зона, която се намира в тъканта между уретрата и влагалището.

Наименованието си G-точката получава от немския сексолог Ърнест Графенберг, който изследва концепцията за ерогенните зони за първи път преди 60 години. Това е специално място във влагалището, където са съсредоточени гъсто преплетени нерви.

Процедурата увеличава чувствителността на G-точката за период от 4 месеца. Специалисти допълват, че G-shot не е предназначена за лечението на сексуални разстройства.

Инжектирането на колаген е сравнително скъпа процедура и струва 1000-1200 долара в зависимост от клиниката, в която се извършва.

Специалисти констатират, че процедурата може да е ефективна при жени, които получават вагинален оргазъм. Испански учени неотдавна откриха, че има жени, които никога не могат да получат вагинален оргазъм поради липсата на G-точка...

Oще подобни новини може да прочетете в Puls.bg

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари