IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените масово правят секс пияни

15 май 2012 12 20

Причината се крие в комплекси и задръжки

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Милиони жени пият алкохол преди секс, тъй като не се чувстват уверени да се съблекат трезвени пред обекта на желанието си. По темата е направено проучване, което е установило, че всяка двадесета жена не смее да се покаже пред партньора си гола, преди да е ударила няколко питиета.

Изследователите са анкетирани 3000 жени на възраст между 18 и 50 години.  Средностатистическата жена е спала с осем мъже в живота си, като най-малко с петима от тях е била пияна.

Три четвърти от жените твърдят, че се чувстват по-диви в леглото, ако са се подкрепили с няколко питиета и предпочитат да правят секс под влиянието на алкохол, защото смятат че той премахва задръжките им в спалнята.

Всяка шеста жена си признава, че не е посмяла да спи с мъж напълно трезвена никога в живота си.

Четири от всеки десет дами са били пияни при първия си сексуален контакт, а цели 48% заявяват, че предпочитат да правят секс, под влияние на алкохол.

Това проучването установява още, че 75% от семейните жени пият поне едно питие преди да се отправят към леглото със своята половинка.

Повече от половината от анкетираните жени твърдят, че питието помага в процеса на запознанство с представителите на противоположния пол. И че едва ли не не са длъжни да бъдат малко пияни, когато правят секс с нов мъж, за да могат да го впечатлят.

Друго откритие е, че 14 % от жените със сериозна връзка не могат да се настроят за секс със своя партньор, ако не са изпили поне две чаши вино преди това.

Според учените това изследване показва съвсем ясно, че жените чувстват липса на увереност в леглото, когато са с целия си разум.

Явно алкохолът дава прилив на самочувствие на дамите, особено когато става въпрос за креватни лудории.

За съжаление много жени не си дават сметка, че по този начин могат да загубят самоконтрол, да се изложат, а това е гаранция че сексът ще си остане само за една нощ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

александра матеева ( преди 11 години )
а ( преди 11 години )
Класиката казва - най-добър е секса между уморен мъж и пияна жена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Дедо Ви ( преди 11 години )
Почерпена, пийнала, пияна! Пази боже! Гадна работа е повярвайте ми, патил съм! Щом не те иска с трезви очи-бегай
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар