IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на големия оргазъм

20 септември 2012 14 00

Нека удоволствието не ви подминава

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

За някои жени достигането на оргазъм е истинско предизвикателство. За разлика от мъжете, сексът при жените не винаги е равнозначен на оргазъм. Независимо дали искате да се научите как да достигате до оргазъм или просто търсите по-голямо удоволствие, тук са седемте тайни на оргазма, заедно с мнения на експерти.

1. Не мислете за това

Изключете ума си и се наслаждавайте на момента. Оставете се на усещанията си. Според експерти жените трябва да спрат да възприемат секса като поредица с ясни етапи. Сексът няма определено начало и не винаги оргазмът слага края му. Може да получите оргазъм още в началото. Не слагайте нещата в рамки и спрете да мислите какво трябва да се случи.

2. Отпуснете се

Не се страхувайте да експериментирате, никога не знаете какво точно ще повлияе страхотно на сексуалния ви живот. Бъдете отворени за новости. Мнението на експертите е, че жените не трябва да се въздържат да си слагат табута. Нищо не е лошо, стига и двамата партньори да го искат и да им харесва.

3. Моногамност

Когато двама души са заедно дълго време, те научават местата и начините как да си доставят удоволствие взаимно. Не трябва да се забравя и емоционалната привързаност, която е много важна за жените. Според експерти в една продължителна връзка хората не трябва да гледат на секса като на задължение и монотонност, а като на предизвикателство – още какви непознати територии може да се открият.

4. Всичко е въпрос на правилната поза

Не се притеснявайте да експериментирате с нови и нестандартни пози. Ще се изненадате колко нови усещания може да изпитате. Експертите съветват да се фокусирате върху различни пози – такива, които стимулират клитора, G-точката и такива, които предразполагат за по-голяма интимност. Всяка поза има какво да ви предложи.

5. Повторение

Ако нещо ви възбуди толкова много, че изпитате страхотен оргазъм, повторете същото нещо и следващия път. Не се отказвайте, ако следващия път не получите оргазъм. Въпреки всичко не спирайте да опитвате това, което ви харесва.

6. Изучавайте себе си

Научете какво ви харесва най-много и без притеснение го кажете на партньора си. Понякога той може да има нужда от насочване. Експертите съветват да експериментирате себе си и след това да демонстрирате наученото пред партньора си.

7. Любовна игра

Накарайте партньорът си да разбере, че женското тяло има различни ерогенни точки, чиято стимулация може да доведе до много приятни усещания и го оргазъм. Жената е способна да достигне до няколко оргазма само по време на любовната игра, стига да се използва правилната техника. Отделете много време за предварителни ласки и се отдайте на приятните емоции.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари