IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Здравословни навици за страхотен сексуален живот

24 януари 2013 11 00

Храната също оказва влияние върху сексуалния живот

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Здравословни навици за страхотен сексуален живот Храната също оказва влияние върху сексуалния живот.  Страхотният сексуален живот не се изявява единствено в добрата техника. Той е начин на живот, който излиза извън рамките на спалнята. Това, което човек прави или не прави за сърцето, ума и тялото си до голяма степен определя неговия сексуален живот и сексуално здраве.

В случай, че ви се случва да имате проблеми в леглото като понижено либидо, по-малка издръжливост или еректилна дисфункция, може да опитате да промените някои от ежедневните си навици. Ще се учудите, но с помощта на някои малки промени, наистина може да подобрите сексуалния си живот.

Ето и кои са здравословните навици за страхотен сексуален живот, според мъжкото списание Men's Health:

1. Упражнения. Тялото ви дава това, което получава. Ако обичате да се излежавате пред телевизора, как очаквате да имате супер сили и издръжливост в леглото? Време е да увеличите физическото натоварване и да снабдите тялото си с повече кислород.

Достатъчни са три 30-минутни тренировки на седмица, за да работи сърцето ви по-добре и да увеличите циркулацията на кръв. Правилната сърдечно-съдова тренировка е това, от което се нуждаете, за да подобрите вашата издръжливост и производителност в леглото. Допълнителните ползи включват по-добър външен вид и самочувствие.

2. Тренировка на ума. Можете да ги видите навсякъде – кръстословици, судоку, тестове. Чрез тях човек тонизира и тренира ума си. Сексът е както физическа, така и умствена дейност. Поразително е както може да направите с ума си, докато правите секс.

С помощта на фокусиране мъжете могат да поддържат ерекцията си и да забавят еякулацията си. Истинското майсторство идва тогава, когато може да диктувате на тялото си какво точно да прави, за да чувствате още по-голямо сексуално удоволствие. Също така тренирането на ума може да ви помогне да поддържате любовния си живот интересен и да избягате от баналностите. Тренирайте ума си, точно както тренирате тялото си.

3. Храна. Ако се храните прекалено обилно, това може да се окаже спирачка за вашия сексуален живот. Когато човек преяжда, тялото му се заема с преработката на храната, той става вял и губи от енергията си. Нито един от тези признаци не говори за успешно представяне в леглото.

Когато се храните, не забравяйте, че мозъкът ви дава сигнал, че сте сити едва след 20 минути. Затова яжте бавно и преди хранене винаги пийте по една чаша вода. Избягвайте тежките храни, които ще ви накарат да се чувствате уморени. Алкохолът и кофеинът могат затруднят поддържането на ерекция и да намалят сексуалното желание. За сметка на това има определени храни, които действат като афродизиак и повишават либидото.

4. Здраво тяло, добър секс. Здравето е изключително важно за добрия секс. Всъщност без него, той не би могъл да съществува. Благодарение само на няколко промени в ежедневието ви, вие може да си гарантирате страхотни изживявания между чаршафите.

Достатъчно е да бъдете активни физически като ходите на фитнес, да подбирате добре храната си и да тренирате мозъка си. Това са важни промени, благодарение на които ще подобрите здравето си, а чрез него и сексуалния си живот.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари