IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оргазъм по всяко време? Това вече не е фантастика!

16 март 2014 14 40

Учени изобретили „машина за оргазми“, която доставя удоволствие с натискането само на едно копче

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Докато при мъжете оргазмът е сигурен всеки път, то повечето жени нямат този късмет. Други дами пък изпитват наистина голяма трудност при достигането на връхната точка. По тази причина учени от САЩ изобретили машина, която според тях може да осигури оргазъм на жената само при натискането на едно копче. Машината вече е патентована, но лошата новина е, че за поставянето ѝ в тялото се налага операция.

Медицинският имплант е малко по-малък от кутия цигари и използва електроди, за да предизвика оргазъм. Създателят на машината се надява тя да бъде използвана при лечение на жени с оргазмена дисфункция. „Някои жени бъркат това, което се нарича приятна възбуда (повишена сърдечна честота, лепкави ръце, нервност и т. н.) със страх. Това ги кара да искат да се измъкнат от тази ситуация“, споделя доктор Джим Пфлаус.

Докато психотерапията е общо лечение, то имплантът може да „разреши“ проблема с помощта на ръчен подход. Пациентките остават в съзнание по време на операцията, за да може машината да бъде настроена правилно. Тя се поставя под кожата на бедрата. След това лекарите трябва да намерят правилните нерви, които да отговарят на електродите в гръбначния мозък на жената.

Идеята е, че имплантът може да се задейства ръчно с помощта на дистанционно управление, предизвиквайки оргазъм само с един бутон. Машината дори може да бъде програмирана да „доставя“ определен брой оргазми всеки ден или всяка седмица. Очаква се клиничните проучвания да започнат по-късно тази година, пише вестник Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
аз мисля, че и вибраторът върши същото
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар