IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете издържат средно по 2 минути в леглото

2 май 2014 11 25

На жените им трябват почти още 8 минути, за да достигнат оргазъм

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

На мъжете това няма да им хареса. На жените също! Но истината е, че по-голямата част от господата издържат по не повече от 2 минути в леглото преди да свършат.

Ново изследване показва, че около 45 % от представителите на силния пол са истински бързаци под завивките и след 2 минути интимност са достигнали оргазма си.

„Две минути са прекалено малко за една жена, за да достигне до оргазъм“, категоричен е авторът на изследването Хари Фишър.

Той наскоро издаде книгата си „The New Naked: The Ultimate Sex Education for Grown-Ups“, която е пълна с интересни факти, статистики и примери, отнасящи се до сексуалния живот, навици и поведение на двата пола.

Според Фишър времето, за което мъжете свършват, е с около 7,3 минути по-малко от достатъчното на жените да достигнат оргазъм.

Резултатите от това проучване съвпадат с тези на изследване, правено през 50-те години на миналия век от Алфред Кинсли. В него авторът разкрива, че ¾ от представителите на силния пол достигат своето освобождаване в рамките на 2 минути.

В други изследвания за оргазма и сексуалния акт психолозите Стюарт Броуди и Петър Уайс споделят, че дамите по-лесно получават своя оргазъм, ако не се пропусне предиграта в любовния акт, пише timesofindia.com.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Георги Петров ( преди 9 години )
КОЛКО МНОГО ПРИКАЗКИ ЗА ЛЮБОВТА (ДУМАТА СЕКС ДА ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ), колко малко разбиране и много невежество за този най ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК на човечеството от нашият безгранично щедър към Човека ТВОРЕЦ. ОРГАЗЪМ е необходим единствено за създаване на потомство. Останалото, изсхвърляне на семенната течност, която отива в канала е КОШТУНСТВО и прахосване на най ценната субстанция на човешкият организъм. Това е САТАНИНСКА ЛЮБОВ, която истощава човека и му съкращава живота с около 12 години. Обратното, при правене на БОЖЕСТВЕНА любов, ПРИ КОЕТО СЕМЕННАТА ТЕЧНОСТ НЕ СЕ ИСХВЪРЛЯ А СЕ ТРАНСФОРМИРА В БИОЛОГИЧНА КОСМИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ, не само че не истощава и не съкращава живота, но обратното, действа изключително благотворно и здравословно на организма. Освен това, любов може да се прави с мнооого повече, много по често, без да омръзва. Такава БОЖЕСТВЕНА любов, зарежда организма с КОСМИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ, от чийто недостатък човечеството губи много. Рано сутрин, преди изгрев, половин час божествена любов Ще Ви зареди с КОСМИЧЕСКА енергия за целият ден. Това значи бодрост, жизнерадост и радост от живота. ЛЮБОВТА е най съкровенната и интензивна връзка, между Човека и ГОСПОД. При БОЖЕСТВЕНАТА любов, човешкият мозък произвежда най интензивно и КОСМИЧЕСКА енергия, която е БЛАГОДАТ, за БИТИЕТО.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
ехааа, 30 минути... пиши на лични, az!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
az ( преди 9 години )
аз пък не мога да свърша и за 30 минути и прецаках цялото разследване сега:))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
A. ( преди 9 години )
Prirodata neka si iska razmnojavane, az si iskam orgazmite! :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Не се ли сещате, че това е капанът на природата, който гарантира, че мъжът ще свърши пръв и по този начин, ще се осъществи зачеването. Природата иска размножаване
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар