IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шест часа подготовка преди първата нощ с нов мъж

21 май 2014 11 49

Косата, ноктите, лицето... всичко трябва да е перфектно!

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Обикновено жените са тези, които решават кога ще правят секс за пръв път с някой мъж. В повечето случаи преди да се решат на тази стъпка, дамите искат да опознаят мъжа и да преценят струва ли си наистина. Когато вземат решението обаче, жените искат всичко да бъде перфектно!

Ето защо тяхната подготовка е наистина сериозна. Според ново проучване на дамата ѝ отнема шест часа да се покаже в най-добрия си вид за първия секс с нов любовник. 33 на сто от дамите посещават козметик, за да се погрижи за лицето им. 32 на сто използват спрей за фалшив тен, а за 76 на сто професионално оформената коса е задължителна.

Почти две трети от жените инвестират в комплект ново бельо. За 37 на сто от представителките на нежния пол е недопустимо да облекат същото бельо, с което са били с предишния си любовник. Данните показват, че малко повече от половината жени прекарват шест часа в подготовка преди „голямата нощ“.

По-голяма част от дамите (74%) споделят, че избягват въглехидратни ястия и тежки храни, за да са сигурни, че коремът им ще бъде възможно най-плосък. Според говорителя на изследването Емили Бендел „преминаването на връзката на по-горно ниво е важна стъпка за много жени“, пише Daily Mail.

Дамите искат нощта да бъде съвършена – както за тях, така и за техния партньор. Това означава, че те трябва да изглеждат перфектно, а това изисква определен ритуал от дейности. Разбира се, повечето мъже едва ли ще забележат, ако педикюрът на жената е направен същия ден или преди една седмица. Това обаче е важно за дамите, които по този начин се чувстват максимално уверени и секси.

Приоритетите в подготовката за първия секс с нов мъж:

1. Професионален фризьор – 76%

2. Забранени храни на вечеря – 74%

3. Покупка на ново бельо – 63%

4. Кола маска/друг вид обезкосмяване – 53%

5. Маска на лицето – 33%

6. Спрей за тен – 32%

7. Покупка на нова рокля – 31%

8. Педикюр и маникюр – 28%

9. Покупка на ново спално бельо – 20%

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

LAO ( преди 9 години )
какви са тези глупости БЕ???? Ще ходя на фризьор, за да си легна с мъж??? WTF?? Покупка на ново бельо????хахахаха..., а със спрея за тен се разсмях качествено....не всички са фенки на Николета Лозанова...много моля! А с покупката на нови чаршафи.....думи нямам!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 9 години )
Жените се бъхтим, а мъжете....душ, избръсва си лицето , слага прани ***, парфюм и евентуално купува кондом.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )