IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв е средният размер на пениса?

20 август 2014 15 10

Ето и какво казва науката по въпроса

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Мъжете често се съмняват дали големината на члена им е достатъчна, за да задоволи партньорката им. Истината е, че повечето нямат представа какъв е размерът на средностатистическия пенис. И за да няма излишно вайкане, ще споделим с вас мнението на експертът-сексолог д-р Дийпак Джумани.

Средният размер

Докторът съветва господата да спрат да се оплакват, а да хванат метъра и да премерят дължината, размерът в ерекция и ъгълът на ерекция. Дължина в отпуснато състояние, за да бъде мярката адекватна. Джумани предлага меренето да започне веднага след свалянето на дрехата, за да няма време различни фактори (като студ) да повлияят на размера. Никога не сравнявайте размера на отпуснатия пенис с този на еректиралия, тъй като единият може да е много малък, а другият – в пъти по-голям. Средната дължина на отпуснатия мъжки член е между 8.8 см и 9.9 см.

Дължина в еректирало състояние

Средният размер по време на ерекция е около 14.7 см. Измерването започва от началото на ствола до върха на пениса.

Ъгъл на ерекцията

По време на възбуда мъжкият полов член образува лек ъгъл, който е различен при различните мъже. За най-добро сексуално представяне се смята ъгъл, който е на 106.8 градуса. За да измерите правилно, залепете гърба изправен до стената, така че ерекцията ви да стърчи максимално свободно.

Важен ли е размерът?

Д-р Дийпак твърди: „Размерът е просто цифра. Понякога малкият пенис може да достигне важни места в женската вагина и да донесе много по-голямо удоволствие”.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Pufpaf ( преди 9 години )
Добре спирам да ви коментирам вече бозавите статиите, още по добре за мен, тъкмо няма да си губя времето. Щом триете без да има причина, а ако има искам някой да ми покаже и да го напише да го прочетат всички, защо, заради кои точно думи ми беше изтрит коментара !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Разбирач ( преди 9 години )
Смешки!!! Ъгал по-голям от 90 градуса ерекция ли е.... или ша го спуска хахахахахаххааа..... и ще си напикава пантофите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар