IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Технологиите убиват сексуалния живот. Спрете ги!

14 ноември 2014 12 46

3 прости правила променят всичко в спалнята

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

В днешно време всеки от нас използва съвременните технологии по един или друг начин. Мнозина обаче не осъзнават, че те превземат ежедневието ни и се оказват пагубни в личните ни отношения и дори в леглото. Компютрите и смартфоните ни помагат да поддържаме връзка с любимите хора, но дали не ни отдалечават от партньора ни?

Вижте какво влияние оказват върху отношенията ви в спалнята и как да промените това:

Променете навиците си при събуждане

Какво е първото нещо, което правите, след като се събудите? Завъртате се и поставяте звучна целувка върху устните на любимия човек или поглеждате в телефона си? Доказано е, че имейлите и другите работни съобщения рано сутрин бързо водят до стрес, напрежение и негативни мисли, които после ви съпътстват до края на деня.

Установете си правило, според което първите 10 минути след отваряне на очите ви да са посветени на любимия човек без значение дали вербално или физически. Следва кафето и закуската и чак тогава погледнете към телефона. Тези жестове на интимност и внимание ще подобрят връзката ви.

Леглото е само за секс и сън

Няма нищо по-досадно да си легнете до човек, който цъка по таблета/лаптопа или смартфона си.

Време е за още едно правило: Без мобилни устройства в леглото! Телевизорът също трябва да бъде изключен, освен ако не сте се гушнали заедно и гледате филм за развлечение. Изследване в Италия показва, че хората, които имат телевизор в спалнята си, правят секс 50 % по-малко от тези, които нямат.

Използвайте технологиите, за да подобрите сексуалния си живот

Правило номер 2 може да бъде нарушено, ако гледате порно или други еротични видеа/филми, които да повдигнат либидото и да ви дадат идеи как да разнообразите секса помежду си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари