IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв е перфектният секс партньор?

20 февруари 2015 14 38

Експертите извадиха на светло критериите

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Трудно е да намериш перфектния секс партньор, ала много жени дори нямат представа какъв е той. Те просто претеглят плюсовете и минусите на човека, с когото са в момента и разбира се, винаги намират по нещо, което да не им допада.

„Идеята за перфектния сексуален партньор е различна при всеки индивид и това е съвсем нормално. Има обаче някои сходни характеристики, които влизат в критериите на масата жени“, твърди клиничният психолог и експерт по връзките д-р Кирти Мишра.

Ето и кои са те:

1. Хигиена

Всички искаме чист и поддържан партньор, на когото да позволим да докосва с пръсти, език и ... всяка част от тялото ни. Това включва не само честата баня, а и поддържана прическа, отстраняването на неприятни аромати, чисти нокти и разбира се обезкосмяване/оформяне на конкретни места от тялото.

2. Орални умения и желания за прилагането им

Мъжете обичат да получават орални ласки, но някои мразят да дават такива. Гнусливите и мързеливи мъже, които пропускат предиграта и не желаят да изследват с език територията между краката на половинката си, не получават висока оценка от нея, а понякога дори втори шанс да се изявяват като любовници.

3. Секси тяло

Химията между двама души се усеща още при първия поглед. Очите обичат красивите и поддържани неща, така че перфектният любовник трябва да забрави за биреното коремче и увисналите задни части и ръце и да се погрижи за формите си.

4. Авантюрист в леглото

Основен проблем в сексуалния живот на двойките е скуката. Не са много жените, които са достатъчно смели открито да говорят за това, което искат и оставят на партньора си да ги изненада и заинтригува.

5. Споделянето на фантазиите прави чудеса

Някои мъже са добри в говоренето на „мръсотии“. Някои жени обичат това. Тези които обаче се изчервяват до ушите и свеждат поглед в земята, всъщност нямат против да чуят вашите сексуални фантазии, стига да ги облечете в подходяща форма. Вероятно и самите дами си представят подобни сценарии, но не им стиска да ги изрекат на глас, така че поемете инициативата и няма да сгрешите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Sisi ( преди 9 години )
Мускули, червена грива и дънки на голо. Сакото и ботушите също могат да присъстват. Фантазиите му са всеизвестни - a cold hearthbreaker.:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sisi ( преди 9 години )
Мускули, червена грива и дънки на голо. Сакото и ботушите също могат да присъстват. Фантазиите му са всеизвестни - a cold hearthbreaker.:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар