IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да разберете дали си падате по нея в първите 30 минути

8 юни 2015 11 55

Дайте шанс на другия, не бягайте веднага!

Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Първите срещи често са много неловки и пълни с очаквания. И все пак те невинаги са успешни! Времето и на двама ви е ценно, така че по-добре да не го губите в лъжливи обещания, изкуствени усмивки и разсеяни погледи. Проучване показва, че още в първите 30 минути човек може да прецени дали иска да види отново човека отсреща или е време да си кажат „сбогом“.

Ето и как:

0-10 минути: Вече сте насрочили часа и мястото и вървите уверено към своята среща. Ако вече се чудите дали да не обърнете ход и да се приберете, помислете за другия човек. Отделете му/ѝ поне 10 минути. След това може да получите „спешно позвъняване“ и да си плюете на петите.

10-20 минути: Все още се чувствате неловко, разговорът е насилен, а отговорите монотонни и едносрични. Вероятно вече се оглеждате наоколо в опит да се ангажирате с нещо по-интересно. Вадете извинението и си тръгвайте, по-добре няма да стане!

20-30 минути: След първите 20 минути разговорът вече трябва да е потръгнал и усмивката да се прокрадва на лицето ви. Не? Тогава по всяка вероятност тази среща е обречена и няма смисъл да планирате втора.

Ако има каквато и да е химия и искра помежду ви в рамките на 30 минути, то вие вече трябва да сте се отпуснали и да бълвате един след друг въпроси и теми.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Александра ( преди 8 години )
Тези двамата на снимката която сте сложили, са брат и сестра. Дерек и Джулиан Хъф. Безспорно и двамата изглеждат добре, но е малко е кофти да ги гледаш в контекста на двойка ( според заглавието на статията).
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар