IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 секс тайни, които жените биха искали партньорите им да знаят

8 юли 2015 12 45

Това ще направи изживяванията им в леглото по-пълноценни

Снимка: istock

Снимка: istock

Ако се чудите какво не е наред в сексуалния ви живот и защо тя се държи леко странно, докато вие боготворите всеки сантиметър от тялото ѝ, четете внимателно. Ето и кои са 6-те секс „тайни“, които жените биха искали половинките им да научат:

Добрият разговор е страхотен афродизиак

Много жени намират разговора за предигра и възбуждащ. За тях той означава, че интересът е истински и ги кара да се чувстват обичани и разбрани. Приказките им помагат да се отпуснат и ги предразполагат към интимни ласки. Кажете ѝ няколко мили думи, направете ѝ комплимент или просто ѝ споделете колко важна е тя за вас и колко я обичате, преди да преминете към любовната атака.

Много жени се притесняват за визията си

Суетната природа на жените често ги кара да се държат по-дървено в леглото. Те постоянно се тревожат как изглеждат, дали ще забележите недостатъците им и това им пречи да се отпуснат и да се насладят на удоволствието. Ако държите на нея ѝ покажете с ласки и с думи, че я намирате за много привлекателна и че я желаете точно такава, каквато е.

За жените сексът не е отделна част от техния живот

Когато мъжът се възбуди (а при него се случва често и от много фактори), той забравя мигновено за околния свят и проблемите си. Да, кръвта от мозъка слиза в „долната глава“. Стресът и психическото напрежение обаче влияят на желанието на жените за секс и затова те не могат като вас да „влязат в настроение“ за секунди. Необходимо е да я ухажвате и предразположите, за да дойде на вашата вълна.

Оргазмът не е задължителен

Мъжете винаги гордо се тупат в гърдите, ако докарат партньорката си до оргазъм. Обратният случай пък ги кара да се съмняват в собствените си способности на добър любовник. Женският оргазъм е нещо прекрасно и препоръчително, но не е 100 % гарантиран. Така че не унивайте, ако се случи така, че тя да не свърши. Има жени, при които това става много трудно и такива, които буквално не могат да го достигнат. Това не означава обаче, че сексът за нея е лош... нито че не трябва да дадете всичко от себе си, за да я докарате до оргазъм.

Жените не искат всеки допир да е сексуален

Те искат романтика, да им покажете, че ви е грижа за тях. Затова не я докосвайте и не ѝ нашепвайте нежни слова, само когато искате да я заведете в леглото. Това я кара да се чувства използвана.

Гушкането след секс е важно

Много жени се оплакват, че след секс половинките им моментално заспиват. Причината е, че по време на акта нивата на ендорфини в мъжкото тяло са много високи, а след еякулацията рязко спадат. При дамите този процес е по-бавен.

Ако половинката ви не знае това, обяснете ѝ го, за да не приема поведението ви като лична обида. След секса я гушнете нежно и се отдайте на естествената дрямка за няколко минути. После тя нежно може да ви събуди и да продължите да релаксирате заедно.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

от опит знам, повече ( преди 8 години )
Долни симулантки, охкат и скимтят, но са измамни!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар