Дълго време битуваше стереотипът, че блондинките са по-забавни, по-палави и по-авантюристични...особено в леглото. Ново проучване на Illicit Encounters обаче превръща това недоказано твърдение в мит!

Според участниците в анкетата на компанията брюнетките са по-добри любовници и са склонни на повече експерименти в спалнята (твърдят 42% от запитаните), а освен това и искат по-редовен секс (издават 58 % от анкетираните).

Интересното е, че и двата пола предпочитат да имат сексуални взаимоотношения с хора с по-тъмен цвят на косата. Жените също вече не са толкова привлечени от блондини.

Половината от анкетираните смело заявяват, че блондинките са неверни.

Още по темата

„Няма съмнение, че блондинките привличат вниманието на мъжете повече от всички други жени в сайтовете за запознанства, но те определено не са сред най-добрите любовници. Това проучване показва, че дамите с тъмна коса са по-добрият избор, ако желаете да се забавлявате на среща и в леглото след това“, обобщи Крисчън Грант, говорител на IllicitEncounters.com.

От резултатите на проучването става ясно още, че 91 % от необвързаните считат за приоритетно чувството за хумор при избора на партньор. Една четвърт от дамите признават, че биха си легнали с неособено привлекателен мъж, който обаче може да ги разсмее.

Противно на очакванията добрите танцови умения, не означават, че човекът се справя добре и под завивките. 75 % от жените и 63 % от мъжете споделят, че са имали най-запомнящи се сексуални преживявания с хора с ужасни танцувални умения.