IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Завой на пътя, след това – любов

10 януари 2011 08 44

Новата книга на Никълъс Спарк е за втория шанс, който животът ни дава и избора, който сами правим в търсене на щастието

Илюстрация: ЕРА

Илюстрация: ЕРА

„Завой на пътя” е нежна история за любов, родена в пепелта на отдавна загубени надежди.

„Хроникьорът на човешката душа” Никълъс Спаркс ни очарова отново с незабравим роман за втория шанс, който съдбата ни поднася, и избора, който сами правим в търсене на щастието.

Майлс Райън има всичко, за което един мъж мечтае: той е шериф в малко градче в Северна Каролина, има щастлив брак с ученическата си любов Миси и прекрасен син.

Но само за един миг животът му губи смисъл – неизвестен шофьор убива съпругата му, а Майлс се отдава на мъката и желанието за отмъщение в продължение на две дълги години.

Междувременно синът му Джона страда по свой начин за загубата на майка си и отчуждеността на баща си.

Сара Андрюс пристига в малкото градче, за да преживее болезнения си развод и да потърси ново начало.

Но не предполага, че животът й наистина ще се промени завинаги. Като учителка на Джона тя е загрижена за момчето и желае да поговори с баща му.

Срещата между Майлс и Сара неочаквано запалва искра, която прераства в нежна и страстна любов. Двамата заедно преоткриват радостта, щастието и изгубената надежда.

Но на безоблачното им небе се задава сянката на страшна тайна. Тайна, която ги поставя пред съдбовен избор и заплашва да разруши любовта им.

Всеки обикновен човек има своята необикновена история, а Никълъс Спаркс умее да пресъздава тези съкровени разкази, заредени с нежност и емоция и способни да развълнуват всяко поколение.

Перото на писателя-магьосник пронизва сърцето на читателите там, където откриваме истинските чувства – болезнени, вълнуващи, дълбоки.

Под логото на ЕРА са издадени четири романа на Никълъс Спаркс – „Нощи в Роданте”, „С дъх на канела”, „Последна песен” и „Един ден, един живот”.

КоментариКоментари

Sunnny ( преди 13 години )
Звучи като много приятно романче :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар