IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хипнотизатор помага на жените да влияят на мъже

8 май 2013 14 40

Но не с хипноза, а с поведението си

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Канадецът Колин Кристофър помага на дамите да задълбочат връзките си и да постигнат желаното от половинките си. Мъжът е хипнотизатор, но не ги учи на хипноза, а на други трикове, с които да „манипулират" силния пол.

Той твърди, че с помощта му клиентките му могат да влияят на мъжкия ум и да заздравят връзката си, че дори и да накарат партньорите си да им предложат брак. Хипнотизаторът споделя, че едно от най-ефективните неща са изображенията. Чрез редица вербални и визуални маркери, господата са склонни да вземат решения, за които преди са се „опъвали". Например трябва да оставяте сватбени списания и картинки на видими места, за да го накарате да мисли за брак.

„Използването на изображения работи много добре за постигане на желанията. Бракът често прави хората много нервни. Важно е всичко край него да бъде открито", казва Кристофър пред MailOnline.

Ако излизате на първа среща с някого, също трябва да сте подготвени. „Важно е да разберете нещо повече за човека преди да се видите. Проверете онлайн профила му, или проведете няколко телефонни разговора, за да сте наясно какво харесва и какво не. Огледайте добре снимките му", споделя Колин. Като добавя, че външният ви вид трябва да е съобразен с неговите интереси, за да направите необходимото положително впечатление.

Ако изберете цветове, които му допадат, той инстинктивно ще прецени, че вие го допълвате.

Важно е и жената да бъде инициатор на физическия контакт. „Докосването е много важен момент. Жените първи трябва да хванат ръката на мъжа", казва хипнотизаторът.

Освен физически контакт, дамите трябва да подканят мъжа и за общи дейности, като предложат някакво съвместно излизане на база общите им интереси – посещение на музей, кино и т.н. „ В днешно време жените, които казват какво искат, имат по-голям успех", категоричен е Колин.

„Не го казвате в прав текст, а под формата на предложение. Силата на предложението ще ви даде това, към което се стремите. Например: „Ще пиеш още едно питие, нали?" или „Ще се видим другата седмица, нали?".

Невербалните знаци играят голяма роля в личните взаимоотношения. „Лесно е да разбереш кога един мъж лъже, защото очите му го издават. Зениците се разширяват или пък той гледа вляво, разсейвайки се от звуци и картини", заявява Колин.

Макар че не е специализирал в човешките взаимоотношения, хипнотизаторът е издал книга: „Успех чрез манипулация: Подсъзнателните реакции, които ще ви помогнат или ще ви пречупят" ( Success Through Manipulation: Subconscious Reactions That Will Make Or Break You).

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари