IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Излиза автобиографичната книга на Патрисия Каас

17 юни 2013 08 12

Двойна доза емоция за почитателите на талантливата французойка

Снимка: издателство СИЕЛА

Снимка: издателство СИЕЛА

Автобиографичната книга „Сянката на гласа ми" на световноизвестната френска певица Патрисия Каас излиза от печат на български език ден преди нейния концерт в София. Така най-големите фенове на таланта на Гласа на Франция ще имат възможността да си купят книгата още вечерта на концерта й на 21 юни в зала 1 на НДК.

Това е историята на един живот – красив, тъжен и драматичен като песните й. Патрисия Каас тръгва от малко погранично френско миньорско селце и стига до върховете на шоу бизнеса. От момиче, което пее на бирените фестове в тийнейджърска възраст, тя става певица с 18 милиона продадени диска. Канена е от Майкъл Джексън на благотворителните му концерти, Патрисия пее и в дует с Мадона в телевизионно студио.

В автобиографията си Каас разкрива интересни моменти от кариерата си, откровено разказва за семейството си, за романтичните си връзки с Ален Делон и Джеръми Айрънс. Откровена до болка, тя не спестява драматичната смърт на болната си от рак майка, тормоза от преследванията на психопат, споделя за любовите в живота си и за най-тежкия удар в живота й – невъзможността да има деца. Застава пред прожекторите и своите почитатели такава, каквато е – истинска и неподправена.

Книгата е отпечатана от издателство „Сиела" със сътрудничеството на Софи Бландиниер, а преводът от френски е на Лилия Стамболова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари