IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саймън Коулел отказа да съдийства в Израел от страх

2 юни 2021 10 50

Планира ново уникално шоу

Снимка: БГНЕС

Саймън Коуел отказа да лети до Израел в последния момент, заради насилието и атаките в Газа. Музикалният продуцент трябваше да участва в местния вариант на The X Factor, но часове преди да излети с частния си самолет се отказал.

Настоящата опасна насилствена обстановка в ивицата Газа започна миналия месец в Йерусалим, където поведението и рестрикциите на израелската полиция по време на Рамадан и заплашването с изселване на десетки палестински семейства от еврейски заселници предизвикаха протести и сблъсъци с полицията.

Продуцентската компания на X Factor в страната изрази огромното си разочарование от решението на Саймън да не посети шоуто.

„Саймън все пак няма да отиде в Израел. Знам, че беше обявено, че той ще бъде сред съдиите, но поради редица причини той просто не може да присъства и да се включи в шоуто, разкри източник на Variety. Официалният говорител на медийната звезда отказа коментар по темата.

В момента Коуел обмисля ново шоу, което да пусне по конкурентна на ITV телевизия. Той дори се чудел дали да ползва и Netflix, за да даде гласност на проекта си.

„Саймън е споделил пред приятел, че му е писнало да се бори с конкурентите си, затова сам ще направи нещо ново и различно. Той е много креативен и не спира да обмисля нови идеи и варианти. Бъдете сигурни, че новият му проект ще бъде по-голям и по-зрелищен от всичко, което е правил досега“, коментира източник пред Sun.

Наскоро продуцентът се завърна като съдия в шоуто „Америка търси талант“, след като преживя инцидент с колело и се наложи да премине 6-часова операция на гръбнака.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

КАСК ( преди 2 години )
Между страх и здрав разум има разлика ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар