IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорите от „Кецове“... по кецове

4 август 2011 12 53

Запознайте се с най-новия български филм

Снимка: Диляна Флорентин

Снимка: Диляна Флорентин

Героите от „Кецове" най-накрая решиха да наметнат по една риза. Вместо голи до кръста, както ги виждаме през повечето време във филма, те се спретнаха за специална фотосесия.

Актьорите Филип Аврамов, Иван Бърнев, Валери Йорданов, Васил Драганов, Ина Николова и Иво Аръков застанаха пред обектива на Диляна Флорентин.

Както знаем, кецовете са органично свързани със свободата и небрежния стил и са любими на хората с независим дух, за които граници не съществуват.

Сега към тази философия се нареждат и героите на „Кецове", които носят същия бунтарски дух на едно поколение, което не спира да търси и което вярва в приятелството.

Метафората на заглавието на филма е свързана с вярването, че „кецовете винаги могат да те измъкнат" (от анлгийското sneak out - измъквам се).

Джералдин Чаплин също реши чрез кецовете си, съчетани с вечерна рокля (на награждаването на Московския филмов фестивал), да демонстрира симпатията си към българския филм.

В "Кецове" в началото на лятото шестима младeжи решават да зарежат напрежението и проблемите си в големия град и се отправят към едно от последните незастроени местенца по българското Черноморие.

Сред девствени пясъци и огнени залези те намират нови приятелства, любов и независимост.

Безкрайният летен купон и опитите им да намерят себе си обаче, са застрашени от група охранители, наети да пазят плажа от нежелани посетители.

Агресията на града отново застига шестимата приятели, но този път те нямат намерение да бягат.

Дебютът на младите режисьори е въздействащо и реалистично отражение на търсенията, чувствата и борбения дух на новото поколение, коментират познавачи.

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

silviaii ( преди 12 години )
За пръв път чувам за този филм. Какъв е? Кога (ще) го дават? Къде?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар