IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Големите момчета от ринга, които станаха филмови звезди

8 май 2013 06 00

Кечистите превзеха големия екран, начело с Дуейн Джонсън – Скалата

Скалата, Снимка: outnow.ch

Скалата, Снимка: outnow.ch

За да си актьор, не е необходимо да имаш специално образование. Поне в Холивуд е достатъчно просто да си известен по някаква причина. Напоследък доста манекенки и певици/певци успешно влизат в продукции на големия екран, а и не са малко спортистите, които се престрашават да застанат пред камерата.

И все пак сюжетът определя кой ще бъде в главната роля. Ако има нужда от мускули в сценария, не е изненада, че режисьорите прибягват до имена от бокса, борбата и кеча. Все пак тези момчета могат да схрускат всеки на закуска.

През последните 5 години все по-усилено кечистите влизат в американски екшъни, а Дуейн Джонсън, познат като Скалата, дори доказа и комедийния си талант. Мускулестият хубавец е може би най-успешният кечист, който се е превърнал в кинозвезда. Филмографията му е впечатляваща и може да си съперничи с някои носители на „Оскар".

Дуейн дори успя да съчетае състезателната си кариера с шоубизнеса, защото все още излиза на ринга. Последният му мач с Джон Сина дори му остави траен белег – актьорът трябваше спешно да се оперира след разкъсване на мускулите на корема и сега е чисто нов, готов за още екшън.

Вижте част от другите кечисти, търсещи своето място на големия екран, в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари