IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Филмът „Призрак“ се трансформира в телевизионен сериал

18 ноември 2013 09 30

23 години след появата на филма е ред за неговата нова версия, но този път на малкия екран

Кадър от филма "Признак". Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Признак". Снимка: outnow.ch

През 1990 година филмът „Призрак“ спечели два „Оскар“-а и милиони фенове – хипнотизирани от свръхестествената любовна история между героите на Патрик Суейзи и Деми Мур. Сега почитателите на класиката могат да очакват не негово продължение, а нова версия на филма, която ще се появи на малкия екран.

Това стана ясно след като бе обявено, че Акива Голдсман и Джеф Пинкнер ще работят върху сценария на бъдещия сериал, който ще се базира на филма. „Ние сме развълнувани да си сътрудничим с Акива и Джеф, два дълбоко завършени таланта, по телевизионната адаптация на тази класическа свръхестествена драма“, заяви Ейми Поуел – президент на телевизия Paramount.


Някои от предишните сценарии на Голдсман включват „Красив ум“ и „Аз съм легенда“, докато Пинкнер има значителен опит в областта на телевизията. Филмът „Призрак“ разказва историята на Сам – убит мъж, който се превръща в призрак. Той иска да отмъсти за своята смърт и да се свърже с приятелката си Моли, за да я предпази.

„Призрак“; Снимка: outnow.ch

Все още не е ясно как любимата любовна история ще бъде адаптирана успешно в телевизионен сериал, обхващащ редица епизоди.

„Призрак“ спечели повече от 500 милиона долара в световните бокс офиси, докато бюджетът му възлизаше на 22 милиона долара. През 2011 година филмът вдъхнови и създаването на шоу, наречено „Ghost: The Musical“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари