Джони Деп и Мерилин Менсън участват в оргия пред камера! Точно така изглежда новото видео на певеца, което се казва KILL4ME.

В 5-минутното музикално видео носителят на „Оскар“ и скандалният музикален изпълнител симулират „четворка“ с две момичета, които са чисто голи. Видеото е толкова скандално, че в началото започва с предупредително съобщение за непристоен език, сексуално съдържание и насилие.

Очаквано за Мерилин Менсън не само клипът е провокативен, а и текстът. Песента започва по следния начин: „Нека си вземем златно острие и да сключим кръвен пакт да се обичаме и ч*каме и да виждаме и запомним само себе си“.

Изявата на Деп в подобно видео озадачи доста феновете му. Актьорът дълго време не се е снимал, а и покрай скандалния му развод с Амбър Хърд кариерата му в киното сякаш мина на заден план. Близки до Джони признават, че той отчаяно иска да се завърне на екран, но не са сигурни дали подобна изява ще му помогне или навреди в това начинание.

Мерилин Менсън от друга страна винаги е бил скандален и провокативен. Певецът неотдавна влезе в болница, след като сценичен елемент падна върху него по време на негово шоу, но във видеото изглежда напълно възстановен.

Двете звезди са стари приятели. Вижте съвместната им работа тук: