IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл можела да бъде момиче на Джеймс Бонд

29 декември 2017 14 00

Годежът с Хари осуетил възможността за тази роля

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Годеницата на принц Хари, Меган Маркъл, щяла да се състезава с четири други актриси за ролята на момиче на Джеймс Бонд в следващия филм от поредицата, но годежът осуетил тези планове, съобщи в. „Дейли мирър“.

Бившата звезда от сериала „Костюмари“ е привлякла вниманието на продуцентите на филма за агент 007 с начина, по който се превъплъти в образа на Рейчъл Зейн.

Отношенията на 36-годишната американка с принц Хари обаче възпрепятстват участието ѝ, тъй като продуцентите смятат, че връзката ѝ я прави „недостижима“.

„Ролята по-скоро се дава на актриси, считани за изгряващи звезди, и Меган определено беше такава преди връзката ѝ с Хари да бъде обявена публично. Годежът ѝ сложи край на актьорската ѝ кариера“, каза източник от екипа на филма.

Актьорът Кенет Брана има желание да изиграе ролята на злодея в следващия филм за Джеймс Бонд, информира Контактмюзик. Той заяви, че лошите герои във филмите с Даниъл Крейг са почти „шекспирови“.

Двадесет и петата продукция от поредицата за агент 007 ще излезе в края на 2019 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари