IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп и Том Круз ще се борят за антинагради

22 януари 2018 12 00

Звездите с номинации за „Златна малинка“

Снимка: Форум Филм

Снимка: Форум Филм

Героят на Джони Деп – капитан Джак Спароу, често е повлечен на дъното, но ако до този момент носи пари и слава за актьора, то сега му поднесе и нова изненада. За тази своя роля Деп се сдоби с номинация за антинаградите „Златна малинка“.

В надпреварата за най-съмнителните постижения в киното влизат още Том Круз и Ема Уотсън.

В категорията за най-лош филм ще се състезават „Емоджи: Филмът“, „Трансформърс: Последният рицар“,„Петдесет нюанса по-тъмно“, „Мумията“ и „Спасители на плажа“.

В номинациите за най-лош актьор са включени Том Круз за ролята му във филма „Мумията“, Джейми Дорнан за „Петдесет нюанса по-тъмно“, Марк Уолбърг за ролите си в „Трансформърс: Последният рицар“ и в „Баща в излишък 2“.

Освен тях за най-лоши актьори могат да бъдат признати Джони Деп за „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ и Зак Ефрон за „Спасители на плажа“.

За „най-лоша изпълнителка в главна роля“ претендират актьорът в женски одежди Тайлър Пери в „Буу! Хелоуинът на Мадеа“, Дакота Джонсън за „Петдесет нюанса по-тъмно“, Катрин Хейгъл за „Незабравимо“, Ема Уотсън за „Кръгът“ и Дженифър Лорънс за „Майко!“.

Победителите ще бъдат обявени на 3 март, един ден преди връчването на „Оскар“-ите от американската киноакадемия.

Призът „Златна малинка“ е учреден през 1980 година. Номинациите се правят от жури, в което влизат около 700 души от 46 американски щата и 19 страни.

За анти-наградата могат да бъдат номинирани филми, излезли по екраните в САЩ и Канада през годината.

Наградата отличава най-лошите и със съмнителна стойност кинотворби, а самата статуетка представлява пластмасова малинка, покрита със златна боя и цена под 5 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари