IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ар Кели отново в ареста

7 март 2019 16 00

Този път по обвинение на бившата му съпруга

Източник: CBS

Източник: CBS

След като преди седмица излезе от ареста, Ар Кели отново е задържан. Причината са обвинения на бившата му съпруга Андреа Ли, че не плащал издръжка за трите им деца.

Изпълнителят дължал 161 000 щатски долара, след като няколко месеца не превеждал пари за нуждите на неговите наследници – Джоан, Джей и Робърт, които са на 21, 19 и 17 години.

Вчера музикантът се явил в съда по делото и бил отведен в затвора на окръг Кук в Чикаго.

Ако не плати дължимата сума до 13 март, го чакат по-строги санкции. За тази дата е насрочено следващото заседание по делото.

Междувременно вчера излезе първото интервю на певеца по повод обвиненията за сексуално посегателство. Изпълнителят на хита „I Believe I Can Fly“ се разплака в студиото на Си Би Ес.

„Опитвам се да имам връзка с децата си и не успявам! Всички вие просто не искате да повярвате в истината. Всички вие не искате да вярвате. Това не е вярно! Това е безсмислено! Защо трябва да държа в подчинение тези жени! Техните майки и бащи ми казаха: ще разбием кариерата ти“, обясни той.

„Колко глупаво би било точно сега да реша, че трябва да бъда чудовище и да държа момичетата против волята им, оковани в мазето ми. Това не съм аз!“, каза още Кели и бе категоричен, че всички може да го мразят, но той не е насилник.

Очаква се скоро да бъде излъчено цялото интервю с рапъра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари