IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия Кларк призна: Два пъти е била в смъртна опасност

9 април 2019 09 00

Актрисата е преживяла инсулт след снимките на „Игра на тронове“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Звездата от „Игра на тронове“ Емилия Кларк за първи път показа снимки от нейното хоспитализиране по време на снимките на първи сезон на сериала. Съвсем скоро стана ясно, че тя е била два пъти приемана в болница с кръвоизлив в мозъка.

Актрисата сподели кадри, които са направени още през 2011 г. Преди месец Кларк за първи път говори открито, че е преживяла такива здравословни сътресения, които едва не са я убили по време на снимките на сериала.

Емилия признала, че се излекувала и благодарение на своята героиня: „Ти отиваш на снимачната площадка, играеш някакъв персонаж, ходиш през огън, разговаряш със стотици хора и те молят да работиш колкото се може по-усърдно. Това ме спаси от мисълта за собствената ми смърт“.

CBS Sunday Morning

Първият кръвоизлив на мозъка се появил след приключване на снимките на първия сезон на „Игра на тронове“. Това се случило по време на тренировки с персонален треньор. Изследване показало, че става дума за кръвоизлив, който представлява животозастрашаваща форма на инсулт. Лекарите са предупредили Емилия, че по всяко време може да се спука друга аневризма. За да се избегне опасността Кларк се подлага на операция, която се оказва неуспешна и се налага да ѝ бъде направена нова.

Кларк още месец се възстановявала в болница, страдала от безпокойство и панически атаки, предаде Daily Mail. Шест седмици след първия инцидент кореспондентът на National Enquirer написа неголяма статия за операцията, но тогава актрисата опроверга информацията. Сега, по нейни думи, дошло време открито да говори за това, което ѝ се е случило.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари