IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк триумфира на наградите „Billboard“

2 май 2019 11 30

Мадона представи новата си песен на сцената

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Дрейк триумфира на наградите на списание „Billboard“. Рапърът си тръгна с най-много статуетки – цели 12, сред които за изпълнител на годината и за най-добър албум – „Scorpion“.

Изпълнителят, който имаше 17 номинации, изнесе емоционална реч от сцената на церемонията, като не пропусна да отбележи, че майка му е един от хората, които го подкрепят най-много и му дават сила да твори.

Южнокорейците от BTS получиха награда за най-добра група, докато момчетата от Imagine Dragons бяха отличени в категория „Най-добър рок изпълнител“.

Статуетката за цялостно творчество отиде при Марая Кери, която бе взела заедно със себе си своите деца.

Една от изненадите на вечерта бе Мадона, която се появи на сцената заедно с Малума. Двамата изпълниха новата си песен „Medellin“. Поп иконата се отличи с нестандартен стайлинг, като по време на изпълнението ѝ зад нея имаше различни холограми.

За публиката пяха още Пола Абдул, Тейлър Суифт, Джонас брадърс, Сиара, както и други звезди.

Церемонията по връчването на наградите на „Billboard“ се проведе в зала MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас. Водещ на събитието беше Кели Кларксън.

Още за бляскавото събитие вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари