IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мис Бонд залитала по екранните си партньори

7 май 2019 08 50

Има ли за какво да се тревожи половинката на Даниел Крейг?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Новото момиче на Бонд Ана де Армас разкри, че често има афери със свои колеги от екрана. Кубинката, която е последният обект на интереса на екранния Джеймс Бонд, призна пред The Sun, че почти неминуемо хлътва по мъжете, с които играе на екран.

„Влюбвам се в няколко души. По време на снимки вече знам какво ще се случи. Но си давам сметка, че това е просто заради балона, в който си обвит в рамките на няколко месеца“, коментира 31-годишната хубавица.

И все пак законната половинка на Даниел Крейг Рейчъл Уайз има за какво да се тревожи. Не един и два холивудски брака са се разпаднали заради афери по време на снимки. А и самата Армас определено е жена, която хваща окото. През 2015 тя снима на големия екран тройка с Киану Рийвс и Лоренца Изо, която дори се появи в няколко порно сайта. През 2017 красавицата лъсна дибидюс в лентата „Blade Runner 2049“.

25-ият филм от поредицата за Джеймс Бонд трябва да излезе на екрана на 8 април 2020, а в него Ана играе медицинска сестра, която успява да завърти главата на иконичния шпионин.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари