IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок ще продуцира филм, вдъхновен от колежанските й години

14 юни 2019 11 50

В проекта ще участва и Джон Леджънд

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сандра Бълок влиза в телевизията. След успешната си кариера на големия екран, носителката на „Оскар“ влиза в ново амплоа. Тя ще продуцира драматичен сериал, който ще бъде вдъхновен от колежанските ѝ години и ще се развива в света на музиката и танците. Към екипа се присъединяват и още носители на златната статуетка като Джон Леджънд и Акива Голдсман.

Шоуто е описано като забавно, прекрачващо границите и докосващ поход през потисническите културни норми на дълбокия американски Юг през 80-те години, когато една млада жена не се вписва в рамките и тръгва да търси любов, мястото си в общността и най-важното – собствената си идентичност.

Снимка: Reuters

Това е едно фантастично пътешествие, изпълнено с танци, представящо теми като психично здраве, епидемията от СПИН и зараждащия се свят на травеститите. Историята проследява група отхвърлени от обществото младежи, които се обединяват и се осмеляват да бъдат себе си, въпреки риска от сериозни проблеми, с които може да се сблъскат. Някои от историите са вдъхновени от годините на Сандра Бълок в колежа.

Снимка: Reuters

Идеята за проекта се е родила по време на разговор между Бълок и Акива Голдсман, който е и сценарист на филма „Красив ум“. Двамата са работели заедно и по други проекти, сред които „Време за убиване“ и „Приложна магия“.

За музиката ще се погрижи носителят на „Оскар“ Джон Леджънд, който ще участва в продуцирането на сериала. Все още не е обявена официална дата за излизане на проекта, но се знае, че той ще бъде излъчван по Amazon.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари